Το ραντεβού της Αγγελικής Νικολούλη στο Mega (vid)

Το ραντεβού της Αγγελικής Νικολούλη στο Mega (vid)
Στον τηλεοπτικό «αέρα» του Mega βρίσκεται το πρώτο μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη λίγο μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας τους.

Στο Mega θα προβάλλεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ». Η δημοσιογράφος πραγματοποίησε την επίσημη φωτογράφισή της για το νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Στη συνέχεια έστειλε το πρώτο της μήνυμα πριν κυκλοφορήσει το επίσημο τρέιλερ της εκπομπή της. «Εμείς δεν ξεχνάμε ποτέ τα ραντεβού που δίνουμε! Το μεγάλο μας ραντεβού είναι το φθινόπωρο. Που; Στο MEGA. Το Τούνελ στο MEGA θα ανάβει πλέον τα φώτα του. Να μην λείπει κανείς από το μεγάλο ραντεβού του φθινοπώρου» αναφέρει η Αγγελική Νικολούλη.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega Tv (@megatvcom)

Λίγες μέρες νωρίτερα το Μεγάλο Κανάλι είχε ανακοινώσει την συνεργασία του με την Αγγελική Νικολούλη. «Μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου. Είναι αυτή που πάντα ψάχνει και πάντα βρίσκει. Είναι τόσο έγκυρη, όσο και αποτελεσματική. Είναι ο επαγγελματίας που δεν ησυχάζει ποτέ, δεν επαναπαύεται ποτέ, δεν κουράζεται ποτέ. Είναι ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, επηρεάζει τις εξελίξεις των σημαντικών υποθέσεων που αναλαμβάνει. Δεν είναι μόνο η γνώση και η εργατικότητά της. Είναι το κύρος και το ένστικτό της. Είναι η αποδοχή όλου του κόσμου και η μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό της. Όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας έχει εισπράξει μόνο θαυμασμό, εκτίμηση και διεθνή αναγνώριση. Στο νέο πρόγραμμα του MEGA θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: έρευνα με αποτέλεσμα» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.