Πώς περνάει τον κορωνοϊό ο εμβολιασμένος Άδωνις Γεωργιάδης -Τι συμπτώματα περιέγραψε στο iefimerida - iefimerida.gr

Πώς περνάει τον κορωνοϊό ο εμβολιασμένος Άδωνις Γεωργιάδης -Τι συμπτώματα περιέγραψε στο iefimerida

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρότι διπλά εμβολιασμένος, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης προσβλήθηκε από κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

Η ανάρτησή του, με την οποία ανακοίνωσε την είδηση:

«Αν και χθες το πρωί, όταν βγήκα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, έκανα, βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορωνοϊό. Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Καλώ όλους τους συνομηλίκους, ειδικά τους μεγαλύτερους από εμένα, να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις πού και πώς θα το κολλήσεις και είναι κρίμα. Αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, οπότε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά», έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης στο twitter, προκαλώντας αίσθηση, γιατί έχει ήδη εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό, εδώ και καιρό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Γεωργιάδης βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του, αλλά εξακολουθεί να εργάζεται και να επικοινωνεί με το γραφείο του.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στο iefimerida, βρισκόταν στο γραφείο του όταν ξεκίνησαν τα πρώτα συμπτώματα.

«Άρχισαν ξαφνικά να πονάνε τα κόκαλά μου, γύρω στις 17:30, χθες το απόγευμα, στο γραφείο μου, και ένιωσα μια απότομη κατάπτωση. Ζήτησα ένα θερμόμετρο από τη γραμματεία μου και είχα 37.4 πυρετό. Κατάλαβα ότι κάτι συνέβαινε και έφυγα αμέσως για το σπίτι μου, ώστε να μην προσβληθούν και άλλοι άνθρωποι. Ώσπου να φτάσω στο σπίτι μου, είχα 38.5 πυρετό. Έκανα το τεστ και ήμουν θετικός.

»Αυτή τη στιγμή δεν έχω αναπνευστικά προβλήματα, ούτε κάποιο άλλο σύμπτωμα, μόνο ελαφριά κατάπτωση και πυρετό 38, ο οποίος πέφτει στα 37, με αντιπυρετικά.

»Δεν έχω καμία ανησυχία. Ξέρω ότι επειδή είμαι εμβολιασμένος δεν πρόκειται να πάθω πνευμονία και δεν θα πάω στο νοσοκομείο. Οι εμβολιασμένοι κολλάνε, αλλά δεν νοσούν. Γι' αυτό πρέπει όλοι να εμβολιαστούν», αναφέρει ο υπουργός Ανάπτυξης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και επειδή πολλοί μπερδεύτηκαν, γιατί ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε μπει σε καραντίνα τον Νοέμβριο του 2020, έγραψε σε νέα ανάρτησή του:

«Για να μην υπάρχει παρεξήγηση, είναι η πρώτη φορά που κολλάω τον κορωνοϊό. Ίσως κάποιοι μπερδεύονται με το ότι είχα μπει 7 μέρες καραντίνα όταν είχα έρθει σε επαφή με κρούσμα πέρυσι το Νοέμβριο. Ήμουν όμως αρνητικός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ