Η Άντζελα Γκερέκου απαντά για τα έξοδα της κηδείας του Τόλη Βοσκόπουλου (pic)

Η Άντζελα Γκερέκου απαντά για τα έξοδα της κηδείας του Τόλη Βοσκόπουλου (pic)
Μετά την κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου, αρκετοί σχολίασαν αρνητικά το κόστος της κηδείας, υποθέτοντας πως έγινε με έξοδα του ελληνικού Δημοσίου. Η Άντζελα Γκερέκου θέλησε να το ξεκαθαρίσει.

Η ηθοποιός και πολιτικός Άντζελα Γκερέκου, με μια νέα ανακοίνωσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, θέλησε να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα σχετικά με την κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου.

Η χήρα του αείμνηστου καλλιτέχνη θέλησε να βάλει τέλος στις «παρανοήσεις» που ακούστηκαν σχετικά με την κηδεία του συζύγου της, η οποία έγινε την περασμένη Τετάρτη (21/7).

Έτσι, η Άντζελα Γκερέκου, ξεκαθάρισε πως η οικογένειά της ανέλαβε όλα τα έξοδα της κηδείας και γνωστοποίησε πως ο Δήμος Αθηναίων παραχώρησε για τρία χρόνια τον χώρο ενταφιασμού του Τόλη Βοσκόπουλου στο Α' Νεκροταφείο, για να τον τιμήσει.

H ανάρτησή της:

«Η σύζυγος και η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για την τεράστια αγάπη, συμπαράσταση και παρουσία σας στο τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου μας Τόλη. Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί! Επίσης ευχαριστούμε τον δήμο Αθηναίων που τιμής ένεκεν μας παραχώρησε για τρία χρόνια τον χώρο ενταφιασμού στο Α κοιμητήριο ως αναγνώριση της καλλιτεχνικής προσφοράς του. Επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες παρανοήσεις
θα θέλαμε εδώ να αποσαφηνίσουμε σε όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η οικογένεια επέλεξε να καλύψει η ίδια όλα τα έξοδα της κηδείας. Εκτός από την προσφορά του δήμου Αθηναίων δεν υφίσταται ουδεμία άλλη δημόσια δαπάνη. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την συμπαράσταση σας
».