Μια 55χρονη καλόγρια έγινε viral στο TikTok: Μοιάζει δύο δεκαετίες νεότερη (vid)

Μια 55χρονη καλόγρια έγινε viral στο TikTok: Μοιάζει δύο δεκαετίες νεότερη (vid)
Το όνομά της είναι Μόνικα, είναι 55 ετών από το Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, είναι καλόγρια και κατόρθωσε να "ρίξει" το TikTok με τα φυσικά "μποτέ" που έκανε με αποτέλεσμα να φαίνεται κατά πολύ μικρότερη...

Η αδελφή Μόνικα κατόρθωσε να γίνει viral στο TikTok μετά από περιποίηση προσώπου και οι χρήστες της πλατφόρμας και αφού κοινοποίησε το αποτέλεσμα, λένε ότι δείχνει 20 χρόνια νεότερη από τα 55 της χρόνια. Μάλιστα ισχυρίζονται ότι παίζει ρόλο και το ότι λόγω του ότι είναι καλόγρια, σταμάτησε να ασχολείται με άνδρες!..

Κάποιοι μάλιστα την ρώτησαν το πως κατάφερε να φτάσει σε αυτό το αποτέλεσμα και τους απάντησε ότι αποφεύγει την άμεση έκθεση στον ήλιο, γιατί αυτό της προκαλεί ημικρανίες. Επίσης το ότι πλένει το δέρμα της με απαλό σαπούνι, κάτι που κατά την άποψή της έχει παίξει καθοριστικό ρόλο.

Πριν γίνει καλόγρια το 2012, ήταν photo editor, από την οποία δουλειά παραιτήθηκε για να αφοσιωθεί στη θρησκεία. Όμως η κοινωνικές επαφές ακόμα την ενδιαφέρουν αφού έχει στο TikTok (@nunsenseforthepeople) 48.000 ακολούθους! Εκεί ποστάρει κυρίως τις δραστηριότητές της στη Μονή.

@nunsenseforthepeople

I thought people would be asking questions about transubstantiation and Gregorian chant, but the ladies want the nunly skincare tips. #nunsoftiktok

♬ original sound - Claudette Powell

Ακόμα για την εικόνα νεότητας που παρουσιάζει είπε πως δεν χρησιμοποιεί προϊόντα ομορφιάς, αλλά πλένει το πρόσωπό της καθημερινά με το προϊόν Aveeno με βρώμη για μωρά και τραβά βίντεο με χαμηλό φωτισμό για να προστατεύσει το δέρμα της.

Όταν της είπαν ότι δείχνει κατά πολύ νεότερη, η Μόνικα το αντιμετώπισε με χαρά μεν, με χιούμορ δε, λέγοντας: «ίσως μοιάζω με κάποιον στα τριάντα του, που δεν έχει κοιμηθεί για ενάμιση μήνα;».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βίντεο προβλήθηκε 270.000 φορές και συγκέντρωσε περισσότερα από 50.000 likes, ενώ στο σχόλιο για απουσία ανδρών από τη ζωή της είπε: «Νομίζω ότι η απουσία του στρες σχέσης βοηθά».