Η απάντηση της Γερμανίδας δημοσιογράφου που λάσπωσε επίτηδες τα ρούχα της: «Είχα βοηθήσει ιδιωτικά και ντρεπόμουν να βγω με καθαρά ρούχα» (vid)

Η απάντηση της Γερμανίδας δημοσιογράφου που λάσπωσε επίτηδες τα ρούχα της: «Είχα βοηθήσει ιδιωτικά και ντρεπόμουν να βγω με καθαρά ρούχα» (vid)
Η Σουζάνα Όχλεν έδωσε τη δική της εκδοχή για το «σκηνοθετημένο» ρεπορτάζ σε πλημμυροπαθή περιοχή της Γερμανίας αλλά και πάλι δεν ήταν πειστική.

Τη δική της εκδοχή για τους λόγους πασαλείφτηκε με λάσπη για το ρεπορτάζ της έδωσε η Γερμανίδα δημοσιογράφος Σουζάνα Όχλεν, η οποία εργαζόταν για το RTL. Και λέμε «εργαζόταν», καθώς μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τις πράξεις της, απολύθηκε.

Αν δεν θυμάστε τι είναι αυτό το αποτρόπαιο που έκανε ο Σουζάνα Όχλεν, να σας πούμε πως είχε πάει για τις ανάγκες ρεπορτάζ σε πλημμυροπαθή περιοχή της Γερμανίας (έχουν 180 νεκρούς) και πριν βγει για να δώσει το ρεπορτάζ της, πασαλείφτηκε με λάσπη στο πρόσωπό της και τα ρούχα της.

«Σκηνοθετημένο» ρεπορτάζ

Βγήκε στο ρεπορτάζ της κρατώντας ένα φτυάρι, φορώντας γάντια και μπότες και παρότρυνε τον κόσμο να βοηθήσει εθελοντικά, όπως έπραξε και εκείνη.
Μόνο που κάποιος από το απέναντι σπίτι την τράβηξε βίντεο και έδειξε σε όλο τον κόσμο πως όχι μόνο δεν βοήθησε, αλλά όλο αυτό ήταν σκηνοθετημένο.

Η εκδοχή της

Γι αυτήν την υποκρισία της απολύθηκε από τη δουλειά της, έχοντας ξεσπάσει μεγάλος σάλος, ωστόσο ήρθε η στιγμή που έδωσε τη δική της εκδοχή για τους λόγους που κατασκεύασε όλο αυτό.

Είπε λοιπόν πως είχε βοηθήσει προηγουμένως «ιδιωτικά» τους πλημμυροπαθείς, δίνοντας χείρα βοηθείας στις εργασίες καθαρισμού, αλλά μετά ντράπηκε να να βγει μπροστά στην κάμερα με καθαρά ρούχα, όταν όλα τριγύρω της ήταν μέσα στη λάσπη. Πρόσθεσε δε η κίνηση να λερώσει τα ρούχα της έγινε χωρίς καν να το σκεφτεί.

Και πάλι όλο αυτό εγείρει ερωτήματα καθώς αν όντως είχε βοηθήσει στους καθαρισμούς πως τα ρούχα της είχαν μείνει καθαρά; Κι αν είχε βοηθήσει με άλλα ρούχα, γιατί δεν έμενε με αυτά αλλά ντράπηκε να βγει με τα καθαρά στην κάμερα;

Το RTL, είχε αναφέρει στην ανακοίνωσή συγνώμης πως, η ενέργειά της «έρχεται σε αντίθεση με τις δημοσιογραφικές αρχές και τα πρότυπα του καναλιού»!