Στη φυλακή η Βραζιλιάνα σταρ Μπουμ-Μπουμ για πορνεία και εμπόριο ναρκωτικών (vids)

Στη φυλακή η Βραζιλιάνα σταρ Μπουμ-Μπουμ για πορνεία και εμπόριο ναρκωτικών (vids)
Όταν την συνέλαβαν οι αστυνομικοί σε λόμπι ξενοδοχείου, σήκωσε το φόρεμά της και άρχισε να φωνάζει και να παλεύει.

Το πρώην μοντέλο του Playboy και η νικήτρια «Miss BumBum», η Φλάβια Ταμάγιο συνελήφθη τον περασμένο Ιούλιο και φυλακίστηκε για οκτώ χρόνια με τις κατηγορίες για πορνεία και διακίνηση ναρκωτικών.

Η Ταμάγιο, η οποία ονομάζεται επίσης Πάμελα Παντέρα και φυλακίστηκε στη βραζιλιάνικη πολιτεία Εσπίριτο, ήταν μέλος μία εγκληματικής οργάνωσης η οποία πουλούσε ναρκωτικά ενώ διεύθυνε και μία «εταιρεία» με εργαζόμενες στον τομέα του σεξ.

Σύμφωνα με τις έρευνες, η Ταμάγιο, που είχε αναδειχθεί νικήτρια στον διάσημο διαγωνισμό στη Βραζιλία «Μπουμ Μπουμ», ειδικευόταν στη διανομή ναρκωτικών Α΄ κατηγορίας συμπεριλαμβανομένης της κοκαΐνης, ενώ η αστυνομία διαπίστωσε ότι πουλούσαν τα ναρκωτικά σε πλούσιους πελάτες στη πρωτεύουσα της χώρας.

Κατά τη διάρκεια επιδρομών που πραγματοποίησε η αστυνομία και για οποίες εκδόθηκαν συνολικά 37 εντάλματα σύλληψης, κατάσχεσαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης, πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών.

Πέρα από τη διακίνηση ναρκωτικών, η εγκληματική οργάνωση είχε και ένα «σεξουαλικό πρόγραμμα» που περιελάμβανε την παροχή συνοδών και ναρκωτικών στους πλούσιους πελάτες της.

Η πορνεία δεν είναι παράνομη στη Βραζιλία, αλλά είναι η απασχόληση εργαζομένων του σεξ και η λειτουργία οίκων ανοχής.

Η Ταμάγιο, συνελήφθη ενώ βρισκόταν στην περιοχή Εσπίριτο Σάντο για φωτογράφηση, με την αστυνομία να ισχυρίζεται ότι θα συναντούσε και πελάτες.

3

«Είχαμε ήδη πληροφορίες σχετικά με την ώρα που θα έφτανε στο ξενοδοχείο. Όταν (της) δείξαμε ότι ήμασταν σοβαροί και ότι θα έπρεπε πραγματικά να μας ακολουθήσει στο αστυνομικό τμήμα, συνειδητοποίησε ότι πραγματικά δεν είχε καμία διέξοδο»« ανέφερε αστυνομικός Ρικάρντο Ολιβέιρα που στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Τότε, σήκωσε το φόρεμά της- δεν φορούσε εσώρουχα - και άρχισε να ουρλιάζει και να παλεύει στο λόμπι του ξενοδοχείου».

Η Ταμάγιο μπορεί να εκτίσει την ποινή της σε ένα ημί-ανοικτό καθεστώς φυλακής και να ασκήσει έφεση.