The North Face: 11 χρόνια παρουσίας στον μεγαλύτερο αγώνα ορεινού τρεξίματος

The North Face: 11 χρόνια παρουσίας στον μεγαλύτερο αγώνα ορεινού τρεξίματος
Κατέκτησε κάθε διαδρομή με την επαναστατική τεχνολογία VECTIV.

Η κορυφαία εταιρεία outdoor ένδυσης και εξοπλισμού The North Face, παραμένοντας πάντα πιστή στις αρχές της, έρχεται να αναδείξει για ακόμα μία φορά την αξία της άθλησης και τα οφέλη της άσκησης και της εξερεύνησης, όπως άλλωστε αναφέρει και το μήνυμα της “Never Stop Exploring”. Παράλληλα, συνεχίζει να δίνει κίνητρο σε νέους αθλητές και εξερευνητές να μην σταματούν, να ξεπερνούν τα όριά τους και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Στήριξη του ορεινού αθλητικού τουρισμού

Η The North Face ήταν η πρώτη εταιρεία-χορηγός που εμπιστεύθηκε το μεράκι των διοργανωτών του Zagori Mountain Running, του μεγαλύτερου αγώνα ορεινού τρεξίματος της χώρας και το κάλεσμα αυτής της μοναδικής πρωτοβουλίας για την ανάδειξη των πολιτιστικών και τουριστικών στοιχείων του Ζαγορίου, καθώς και την προώθηση του αθλήματος του ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα.

Το Zagori Mountain Running συμπληρώνει φέτος 11 χρόνια και η The North Face θα δώσει και πάλι δυναμικό παρών, συμβάλλοντας στην προώθηση του ορεινού αθλητικού τουρισμού και στην προσέλκυση Ελλήνων και ξένων αθλητών στο Ζαγόρι τον μήνα Ιούλιο. Έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια που παρέχει το τρέξιμο στα πανέμορφα μονοπάτια της περιοχής, η διοργάνωση θα διεξαχθεί στις 23-25 Ιουλίου 2021 με επίκεντρο το Τσεπέλοβο, καθώς από εκεί θα ξεκινούν και θα τερματίζουν οι 4 αγώνες.

Στον χώρο της The North Face θα βρεθεί η Χριστίνα Φλαμπούρη η οποία ως έμπειρη outdoor explorer θα μιλήσει στο κοινό και θα μεταφέρει κάποιες από τις μοναδικές της εμπειρίες. Η Χριστίνα είναι μία από τις 70 γυναίκες παγκοσμίως που έχουν κατακτήσει και τις 7 κορυφές του κόσμου, έχοντας ολοκληρώσει το κορυφαίο ορειβατικό πρότζεκτ 7 Summits, που περιλαμβάνει την ανάβαση των επτά ψηλότερων κορυφών των επτά ηπείρων.

Γνωρίστε την καινοτόμα τεχνολογία VECTIV της The North Face

Σε μια χρονιά ορόσημο για την ιστορία της στην κατηγορία των υποδημάτων, η The North Face φέρνει την επανάσταση. Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, στο Τσεπέλοβο, την πρωτοποριακή τεχνολογία της σειράς VECTIV που με το μότο “Power Further” μετατρέπει την ενέργεια σε ορμή και δίνει ώθηση σε όλους τους νέους αθλητές.

Το VECTIV είναι η ολοκαίνουρια τεχνολογία υπόδησης που δημιουργήθηκε στις κορυφές των βουνών προσφέροντας μοναδικά οφέλη, καθώς είναι δοκιμασμένο από αθλητές και εργαστηριακά αποδεδειγμένο. Το VECTIV είναι μια μοναδική και ορατή τεχνολογία, που έχει δημιουργηθεί και δοκιμαστεί με γνώμονα τους κορυφαίους αθλητές της The North Face που επιδίδονται σε αγώνες ανώμαλου δρόμου, ενώ προορίζεται απευθείας για το τρέξιμο σε μονοπάτια, τη γρήγορη και την ελαφριά πεζοπορία, με έντονη εστίαση στους καθημερινούς εξερευνητές.

Πλούσιες παράλληλες δράσεις

Η εταιρεία επιφυλάσσει αρκετές παράλληλες δράσεις και εκπλήξεις που θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα των αγώνων του Zagori Mountain Running.

Μεταξύ άλλων οι νέοι εξερευνητές θα μπορέσουν να ανακαλύψουν και να γίνουν ένα με τη φύση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Camping by The North Face. Θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν μέσα στη μαγική φύση του Τσεπελόβου, να έρθουν πιο κοντά με τους φίλους τους και να απολαύσουν τους αγώνες.

Επίσης, τους μικρούς explorers και λάτρεις της αδρεναλίνης θα αναμένει ο μοναδικός τοίχος αναρρίχησης της The North Face. Τα παιδιά θα μπορέσουν να αναπτύξουν τη δημιουργική́ τους σκέψη και τη σωματική́ τους δραστηριότητα αλλά πάνω απ’ όλα να διασκεδάσουν στο πλαίσιο των φετινών αγώνων.

Η The North Face ενισχύει ακόμα περισσότερο τη στήριξη της προς τον αγώνα, συνδέοντας τον outdoor χαρακτήρα και τις αξίες του mountain lifestyle και των mountain sports που εμπνέουν τα προϊόντα της, με τον επετειακό αγώνα του 10ου Zagori Mountain Running. Το λογότυπο της διοργάνωσης φέρει και πάλι τη σφραγίδα της κορυφαίας εταιρείας ένδυσης και εξοπλισμού στην ύπαιθρο και όχι μόνο, δίνοντας έμφαση στο μήνυμα “Never Stop Exploring”.

Προϊόντα της The North Face θα βρείτε στα καταστήματα της εταιρείας:

The North Face, The Mall Athens, Aνδρέα Παπανδρέου 35, 15122 Μαρούσι

The North Face, Golden Hall, Λεωφ. Κηφισίας 37, Μαρούσι 151 23, Ελλάδα

The North Face, Mediterranean Cosmos, 11ο χλμ εθνικής οδού, Α/Δ Θεσσαλονίκης Ν. Μουδανιών, Θεσσαλονίκη 570 01, Ελλάδα

Καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Hashtags: #thenorthface #thenorthfacegr #neverstopexploring #VECTIV #PowerFurther