Τσίπρας: «Τη μισή Ελλάδα θα την εξαφανίσετε; Αποτύχατε να τους πείσετε»- ΝΔ: «Ξεκινήστε από τον Πολάκη» (vid)

Τσίπρας: «Τη μισή Ελλάδα θα την εξαφανίσετε; Αποτύχατε να τους πείσετε»- ΝΔ: «Ξεκινήστε από τον Πολάκη» (vid)
Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για αποτυχία να πείσουν να εμβολιαστεί η μισή Ελλάδα και η Νέα Δημοκρατία απάντησε, να πείσει τον Παύλο Πολάκη.

Στα κόκκινα η αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με εκατέρωθεν νύξεις και σπόντες. Ο Αλέξης Τσίπρας, από τι βήμα της Βουλής ήταν δεικτικός, θίγοντας πως η Κυβέρνηση δεν έχει καταφέρει να εμβολιαστεί η μισή Ελλάδα και η Νέα Δημοκρατία απάντησε απάντησε με… τον Πολάκη.

Πιο συγκεκριμένα ο αρχηγός της αντιπολίτευσης είπε, μεταξύ άλλων…

«Επιμένετε να μιλάτε για επιστροφή στην κανονικότητα μόνο για τους εμβολιασμένους. Με την άλλη μισή Ελλάδα τι θα κάνετε; Θα την εξαφανίσετε; Και πως πιστεύετε ότι θα είναι ασφαλής η μισή Ελλάδα όταν η άλλη μισή δε θα είναι ασφαλής...

Οι ποινές και οι απειλές για τους μη εμβολιασμένους αποτελούν απόδειξη της αποτυχίας σας να πείσετε τους πολίτες. Σταματήστε αυτή τη συζήτηση περί υποχρεωτικού εμβολιασμού και προσπαθήστε να πείσετε τους πολίτες, όχι να τους εκβιάσετε. Θα έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα. Και αφήστε το διχασμό και τους διαχωρισμούς».

Η απάντηση από τη Νέα Δημοκρατία ήταν η εξής...

«O κ. Τσίπρας που γνωρίζει καλά πώς να πείσει αυτούς που αρνούνται να εμβολιαστούν, ας δείξει τις ικανότητές του, ξεκινώντας από τον αν. υπουργό υγείας της κυβέρνησής του κ. Πολάκη».