Ξεκίνησε η διάθεση του iOS 14.7 για συσκευές iPhone ενόψει και της κυκλοφορίας του MagSafe

Ξεκίνησε η διάθεση του iOS 14.7 για συσκευές iPhone ενόψει και της κυκλοφορίας του MagSafe
Η Apple προετοιμάζει τις συσκευές της για το νέο πακέτο έξτρα μπαταρίας, αλλά φέρνει και βελτιώσεις.

H Apple διέθεσε από τις πρώτες πρωινές ώρες τη νέα έκδοση του λογισμικού για τις συσκευές iPhone. Συγκεκριμένα είναι ήδη έτοιμο για κατέβασμα το iOS 14.7, το οποίο αρχικά ετοιμάζει τα τηλέφωνα για τη σύνδεση με το αξεσουάρ MagSafe Battery Pack. Το εν λόγω gadget συνδέεται στο πίσω μέρος των smartphones της εταιρείας και προσφέρει έξτρα ώρες λειτουργίας και είναι συμβατό με τα iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max.

Στη νέα αναβάθμιση προσφέρεται ακόμη λειτουργία του Apple Card Family, όπου μπορείτε να βάλετε όρια για την κατανάλωση και τις χρεώσεις που θα κάνει κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς σας με μια κάρτα της Apple. Ενημερώσεις έρχονται ακόμη στις εφαρμογές καιρού και χαρτών με αρκετό ακόμη υλικό για χώρες όπως η Γαλλία, ο Καναδάς και η Ολλανδία, ενώ και τα Podcasts προσφέρονται με καλύτερο φιλτράρισμα ως προς τα αποτελέσματα.

Τέλος, το iOS 14.7 φέρνει και ενημερώσεις σε σημεία που είχαν εντοπιστεί προβλήματα από χρήστες τις τελευταίες εβδομάδες. Αν δεν σας βγει κάποια αυτόματη ειδοποίηση για ενημέρωση, μπορείτε να την αναζητήσετε χειροκίνητα μέσω των Settings και των υπομενού General > Software Update.