Οι πιο αγενείς, εγωιστικές και απαράδεκτες συμπεριφορές: Συμβαίνει παντού (pics)

Οι πιο αγενείς, εγωιστικές και απαράδεκτες συμπεριφορές: Συμβαίνει παντού (pics)
Γνώριμες συμπεριφορές από ανθρώπους που δεν υπολογίζουν κανέναν και κοιτάνε αποκλειστικά τον εαυτούλη τους. Δεν είναι (μόνο) ελληνικό φαινόμενο.

Εγωιστές και αγενείς ανθρώπους θα βρείτε παντού. Μην πιστεύει κανείς πως εδώ στην Ελλάδα έχει την αποκλειστικότητα. Τα πρωτεία, ίσως, αλλά τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν παντού. Αυτοί που δεν υπολογίζουν κανέναν και απλά κάνουν αυτό που τους βολεύει, άσχετα να ενοχλούν (και πολύ μάλιστα) την υπόλοιπη κοινωνία.

Οι φωτογραφίες είναι από το constative.com, οπότε ας πάει η καρδιά στη θέση της. Δεν θα δείτε κάτι δικό σας. Σίγουρα όμως αρκετά γνώριμες συμπεριφορές.

Όπως…

Τι κι αν οι άνθρωποι έχουν κάνει δουλειά, έχουν ρίξει τσιμέντο και έχουν επισημάνει μάλιστα και τον χώρο, ο «Ελληνάρας» (ουπς, μας ξέφυγε αυτό) θα περάσει γιατί από κει τον βολεύει.

1

Πόσες και πόσες φορές δεν το έχετε αντικρίσει αυτό το… θέαμα. Καλέ, στο σαλόνι σου βρίσκεσαι; Για μαζέψου λίγο.

11

Γνώριμη κατάσταση. Οι πιτσιρικάδες να έχουν απλωθεί στις καρέκλες στα μέσα και οι μεγαλύτεροι να στέκονται όρθιοι. Κι όταν τους κοιτάνε, μπας και προθυμοποιηθουν, βάζουν ακουστικά και κοιτάνε από την άλλη.

5

Σπάνιο αυτό, πρέπει να σε μισεί ο κούριερ ή ο ταχυδρόμος σου. Αλλά δεν παύει να είναι αγενέστατο και απρεπές. Τι φταίει το λουλουδάκι μου καλέ; (Μεταξύ μας, με εκνευρίζει ο ταχυδρόμος που ρίχνει συνέχεια και τον δίπλα μαζί. Το νούμερο δεν το κοιτάς;).

6

Αυτό κι αν είναι άνω ποταμών. Να κλείνουν τη δίοδο που περνάνε τα φορεία, γιατί εκεί είχε χώρο.

7

Ο ορισμός του «κοιτάω την πάρτι μου και δεν υπολογίζω κανέναν». Τι κι αν έξω έχει -10 βαθμούς; Η κυρία θα κάτσει μπροστά από τις αυτόματες πόρτες και θα τελειώσει το τηλέφωνό της. Σιγά που θα σκεφτεί ότι εσύ ξεπαγιάζεις και ότι εξαιτίας δεν κλείνουν οι πόρτες.

8

Συμβαίνει παντού, σε όλο τον κόσμο. Κανένας σεβασμός στους συνανθρώπους μας που είναι ανάπηροι. Κάνουμε ότι μπορούμε για να τους δυσκολέψουμε τη ζωή. Και να πεις ότι δεν το είδε. Από την πλευρά του οδηγού είναι.

9

Αυτό trendare πολύ στην καραντίνα. Ήταν που κάθε χώρος στη φύση μετατράπηκε αυτόματα σε σκουπιδότοπο. Το σκηνικό αυτό όμως έπαιξε πάρα πολύ. Δίπλα ο κάδος σκουπιδιών, αλλά πεταμένα κάτω τα σκουπίδια μας. Που να απλώνεις τώρα το χέρι σου ένα μέτρο πιο κει.

8

Έχετε πάει σε γυναικείο μαγαζί με ρούχα; Σίγουρα θα έχετε αντικρίσει αυτή την εικόνα.

4

Γνώριμη εικόνα και αυτή. Να έχει πετάξει τα σκουπίδια του κάτω κι αν είναι ενήλικος και όχι κανένα παιδάκι.

3

Υπερβολική αυτή η εικόνα, αλλά όχι απίθανη. Συνήθως στα μαγαζιά με τα παιχνίδια επικρατεί ένα χάος και τρέχουν οι κακόμοιροι υπάλληλοι να μαζέψουν.

2