Εντοπίστηκε ο 30χρονος σύντροφος της Γαρυφαλλιάς και απειλεί να αυτοκτονήσει από τα βράχια

Εντοπίστηκε ο 30χρονος σύντροφος της Γαρυφαλλιάς και απειλεί να αυτοκτονήσει από τα βράχια
Μετά από αναζήτηση 24 ωρών ο 30χρονος σύντροφος της άτυχης 26χρονης που βρέθηκε νεκρή στη Φολέγανδρο εντοπίστηκε αλλά απειλεί να πέσει από τα βράχια.

Βρέθηκε, ύστερα από αναζήτηση μίας ημέρας σχεδόν, ο 30χρονος σύντροφος της άτυχης Γαρυφαλλιάς, που βρέθηκε νεκρή μέσα στη θάλασσα στη Φολέγανδρο.

Οι αρχές τον αναζητούσαν στο νησί, καθώς είναι άνθρωπος-κλειδί στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία αλλά και την Ελλάδα γενικότερα, ωστόσο ο 30χρονος βρίσκεται πάνω σε βράχια και απειλεί να αυτοκτονήσει

Μετά από τα ευρήματα που βρήκε η αστυνομία αλλά και τις μαρτυρίες, οι αρχές οδηγούνται στο σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τον Alpha, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή ένα σκουλαρίκι της κοπέλας αλλά και κηλίδες αίματος, ενώ παράλληλα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αφαιρεθεί βίαια το κολιέ που φορούσε και βρέθηκε σπασμένο.

Στοιχεία που δείχνουν πως τα τραγικά γεγονότα έλαβαν χώρα στη στεριά.

Mάρτυρας είχε αναφέρει ότι είδε τον 30χρονο να επιχειρεί να μπει σε σπίτι στην περιοχή Αμπέλι, κοντά στην παραλία Λυγαριά όπου εντοπίστηκε νεκρή η 26χρονη. Φορούσε μαγιό είχε τραύματα στην πλάτη και κούτσαινε. Κάτι που έχει επιβεβαιώσει και δεύτερος μάρτυρας αναφορικά με τον τραυματισμό στο πόδι του.

Τα τζάμια του σπιτιού βρέθηκαν σπασμένα και κηλίδες αίματος κοντά σε αυτά.