Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Με στεναχώρησε η μητέρα μου με όσα είπε για τον Σάκη»

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Με στεναχώρησε η μητέρα μου με όσα είπε για τον Σάκη»
Τις δηλώσεις της μητέρας της για τον Σάκη Κατσούλη σχολίασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, το διάστημα που οι δυο τους ήταν στο Survivor.

Στο Secret των Παραπολιτικών μίλησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την εμπειρία που βίωσε στο Survivor αλλά και για το πως ένιωσε που η μητέρα της δεν είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Σάκη Κατσούλη.

Ο Σάκης Κατσούλης δήλωσε δημόσια ότι θα σου δώσει χρήματα για να ανοίξεις το δικό σου γυμναστήριο. Πώς νιώθεις γι’ αυτό;

Το έμαθα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Σάκης. Δεν έχουμε συζητήσει τίποτα πάνω σε αυτό. Είναι πολύ όμορφη ως κίνηση. Δε νομίζω να πάρω χρήματα από τον Σάκη, γιατί και αυτός έχει πολλές υποχρεώσεις και ξέρω ότι τα χρειάζεται πολύ τα χρήματα.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου;

Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου μέχρι σήμερα ήταν όταν έχασα το σκυλάκι μου, τη Μάρσι. Είχε ένα πρόβλημα στο ουροποιητικό της. Έφυγε πολύ ξαφνικά. Με πήρε η μητέρα μου, θυμάμαι, και μου είπε: “Έφυγε η Μαρσούλα μας”.

Στενοχωρήθηκε για αυτά που είπε η μητέρα σου για τον Σάκη;

Τη μαμά μου την αγαπώ πάρα πολύ και ξέρω πώς ακριβώς τα λέει. Όπως κάθε μάνα, ανησυχεί για το παιδί της. Αυτό που με στενοχώρησε είναι όλα αυτά που σκεφτόταν, θα έπρεπε να τα κρατήσει για τον εαυτό της.