Νέο παγκόσμιο ρεκόρ στον τερματισμό του Super Mario Bros. με κλειστά μάτια! (vid)

Παύλος Παπαπαύλου
Νέο παγκόσμιο ρεκόρ στον τερματισμό του Super Mario Bros. με κλειστά μάτια! (vid)
Απίστευτο νέο ρεκόρ από τον speedrunner Crescendo που ολοκλήρωσε το game σε λιγότερο από 12 λεπτά.

Οι speedrunners είναι μια κατηγορία gamers που προσπαθούν να τερματίζουν τα videogames σε όσο το δυνατόν πιο σύντομο χρονικό διάστημα και έχουν βρει κάθε ευφάνταστο τρόπο για να γράψουν το όνομά τους σε κάθε ρεκόρ. Έτσι, έχουμε και διαγωνισμό στο ποιος τερματίζει το Super Mario Bros. με κλειστά μάτια και φαίνεται πως ο νέος κάτοχος του ταχύτερου χρόνου κατάφερε να διαλύσει τον ανταγωνισμό.

Μέχρι σήμερα, ο μικρότερος χρόνος ολοκλήρωσης του τίτλου της Nintendo υπό αυτές τις συνθήκες ήταν 14 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα και έχει καταγραφεί το 2016, αλλά ο χρήστης με το ψευδώνυμο Crescendo κατάφερε να τελειώσει τον τίτλο σε μόλις 11 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα. Μάλιστα κατέγραψε το επίτευγμά του σε video και το ανέβασε στο YouTube για να μπορεί να αποδειχτεί.

«Ξεκίνησα να παίζω στις 29 Μαϊου με αυτόν τον τρόπο και σταμάτησα την προπόνηση στις 19 Ιουνίου. Έπαιζα μονόωρα sessions μία ή δύο φορές τη μέρα και συνολικά έκανα προσπάθειες που υπολογίζονται στις 40 ώρες», σημειώνει στην περιγραφή του video ο ίδιος.