Γυναίκα σώθηκε από τον απαγωγέα και βιαστή της αφήνοντας σημειώματα σε γυναικείες τουαλέτες

Γυναίκα σώθηκε από τον απαγωγέα και βιαστή της αφήνοντας σημειώματα σε γυναικείες τουαλέτες
Η άτυχη γυναίκα από την Πενσυλβάνια εκλιπαρούσε στα σημειώματά της για βοήθεια και έλεγε πως δεν είναι πλάκα, ενώ έγραψε στην απελπισία της «πείτε στην οικογένειά μου ότι τους αγαπώ».

Είναι από τις ιστορίες που βλέπεις στα αστυνομικά θρίλερ και μονολογείς πως «τελικά, όλα είναι βγαλμένα από τη ζωή». Μόνο που για μια γυναίκα στην Πενσυλβάνια ήταν πραγματικότητα! Την είχε απαγάγει ο 38χρονος Κόρεϊ Μπρουέρ, ο οποίος με την απειλή μαχαιριού την κακοποιούσε.

Η γυναίκα, μέσα στον φόβο της και τον πανικό της, ξεκίνησε να αφήνει σημειώματα, με την προσδοκία πως κάποιος θα τα δει και θα τη βοηθήσει να σωθεί.

Το πρώτο σημείωμα

1

Το πρώτο σημείωμα το άφησε στις τουαλέτες στο κατάστημα Walmart στην Πενσυλβάνια, στις 8 Ιουλίου, που έγραφε ότι την κρατούσαν παρά τη θέλησή της και είχε υποστεί σεξουαλική και σωματική κακοποίηση.

Έγραφε ότι ο Μπρούερ, είχε μαχαίρι και παρακαλούσε κάποιον να καλέσει το 911 (το αντίστοιχο 100), διευκρίνιζε ότι δεν ήταν πλάκα, αλλά έγκλημα. Είχε αφήσει μάλιστα και λεπτομέρειες, όπως το αυτοκίνητο του Μπρούερ και τη διεύθυνση του.

Οι υπάλληλοι του Walmart βρήκαν το σημείωμα και κάλεσαν την αστυνομία, η οποία πήγε στη διεύθυνση, αλλά δεν άνοιξε κανείς. Άκουγαν όμως από μέσα θορύβους στα έπιπλα. Κάλεσαν τον αριθμό του Μπρούερ και ζήτησαν να μιλήσουν στο θύμα ιδιωτικά, αλλά αυτός αρνήθηκε να βγάλει την ανοικτή ακρόαση. Τους είπε πως βρίσκονται οι δυο τους στη Νέα Υόρκη ενώ το θύμα- εξαναγκαστικά- τους είπε πως ήταν η κοπέλα του.

Το δεύτερο σημείωμα

1

Δύο ημέρες αργότερα, στις 10 Ιουλίου, ακόμα ένα σημείωμα βρέθηκε από το θύμα, στις γυναικείες τουαλέτες στο Μουσείο του καταρράκτη στο Mill Run. Από τα βίντεο παρακολούθησης είδαν πως ο Μπρούερ και το θύμα. Στο δεύτερο σημείωμα, η γυναίκα εκλιπαρούσε και πάλι για βοήθεια, έλεγε ότι είχε απαχθεί από την 1η Μαΐου και ότι παρά τα όσα αναγκάστηκε να πει στο τηλέφωνο, δεν ήταν η κοπέλα του.

Έγραφε μάλιστα πως «από τότε που άκουσε την αστυνομία να κτυπάει την πόρτα, δεν έχει σταματήσει να με κακοποιεί, αλλά σας παρακαλώ, μην τα παρατήσετε», ενώ σε ένα άλλο σημείο ανέφερε: «Αν δεν τα καταφέρω, πείτε στην οικογένειά μου ότι τους αγαπώ».

Πως σώθηκε από τα χέρια του

3

Η αστυνομία έβγαλε ένταλμα και η ομάδα SWAT (τα αντίστοιχα ΕΚΑΜ) περικύκλωσαν το σπίτι του Μπρούερ στο Scott Township νωρίς το πρωί της Κυριακής εισέβαλαν σε αυτό, διασώζοντας τη γυναίκα και συλλαμβάνοντας τον 38χρονο.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το θύμα στην αστυνομία, ο Μπρούερ πήρε το τηλέφωνό της και της επιτέθηκε σεξουαλικά και σωματικά, ενώ την απειλούσε ότι θα σκοτώσει αυτήν και τα παιδιά της, αν προσπαθούσε να φύγει.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι τη φωτογράφισε γυμνή παρά τη θέλησή της και την απείλησε με ένα μαχαίρι ότι θα κόψει το πόδι της. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι υπήρχαν εμφανή σημάδια επίθεσης πάνω της.

Ο Μπρούερ και η άτυχη γυναίκα είχαν πριν χρόνια σχέση, αλλά εκείνη αναγκάστηκε στη συνέχεια να βγάλει εντολή προστασίας και περιοριστικά μέτρα εναντίον του!