Μπάχαλο με τους εσωτερικούς χώρους στην εστίαση: Οι ανεμβολίαστοι δεν μπορούν να πάνε τουαλέτα (vid)

Μπάχαλο με τους εσωτερικούς χώρους στην εστίαση: Οι ανεμβολίαστοι δεν μπορούν να πάνε τουαλέτα (vid)
Κενά που αναμένεται να διευκρινιστούν στα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την εστίαση και την διασκέδαση.

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων που θα ισχύουν στις επιχειρήσεις της εστίασης και της διασκέδασης και ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα πρώτα προβλήματα.

Προβλήματα που είναι καθαρά λειτουργικά και οι ιδιοκτήτες περιμένουν διευκρινήσεις προκειμένου να μην βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων και κληθούν να πληρώσουν μεγάλο πρόστιμο, βάζοντας παράλληλα λουκέτο στις δουλειές τους.

Το πιο χαρακτηριστικό έχει να κάνει με την τουαλέτα.

Το πρόβλημα με την τουαλέτα

Από αύριο στους εσωτερικούς χώρους των καταστημάτων θα επιτρέπεται η είσοδος και η παρουσία μόνο των εμβολιασμένων ή όποιων έχουν νοσήσει ή όποιων έχουν αρνητικό τεστ.

Τι γίνεται όμως όταν κάποιος που δεν ανήκει σε αυτές τις τρεις κατηγορίες και κάθεται στον εξωτερικό χώρο της επιχείρησης, χρειαστεί να πάει στην τουαλέτα. Πως θα φτάσει εκεί από τη στιγμή που απαγορεύεται να βρίσκεται στον εσωτερικό χώρο.

Οι υπαίθριοι χώροι

Ένα άλλο θέμα αφορά τις επιχειρήσεις που έχουν ταράτσα με εσωτερική σκάλα.

Εκεί πως κάποιος που δεν ανήκει στις κατηγορίες που επιτρέπεται να βρίσκεται σε εσωτερικό χώρο, θα καταφέρει να φτάσει εκεί, χωρίς να κινδυνέψει η επιχείρηση με πρόστιμο και λουκέτο σε περίπτωση ελέγχου.