Μπιλ Γκέιτς: Παραδέχτηκε ότι φταίει για το διαζύγιό του και βούρκωσε

Μπιλ Γκέιτς: Παραδέχτηκε ότι φταίει για το διαζύγιό του και βούρκωσε
Αποκαλύψεις για το διαζύγιο του έκανε ο Μπιλ Γκέιτς κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Sun Valley, κατηγορώντας τον εαυτό του για το τέλος της σχέσης με την σύζυγό του, Μελίντα.

Aποκαλύψεις για το διαζύγιο του έκανε ο Μπιλ Γκέιτς κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Sun Valley, κατηγορώντας τον εαυτό του για το τέλος της σχέσης με την σύζυγό του, Μελίντα. Ο δισεκατομμυριούχος και ιδρυτής μεταξύ άλλων της Microsoft φέρεται να ανέλαβε την ευθύνη για το διαζύγιό του με την εδώ και 27 χρόνια σύζυγό του, κατά τη διάρκειας μιας συνάντησης «στο camp των δισεκατομμυριούχων», σύμφωνα με την New York Post.

«Παραδέχτηκε ότι τα έκανε θάλασσα και ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος όσο μιλούσε για αυτό» ,είπε ένας από τους παρευρισκόμενους. «Είπε ότι το διαζύγιο ήταν δικό του λάθος» ανέφερε μια άλλη πηγή προσθέτοντας: «έδειχνε συναισθηματικά φορτισμένος με όλο αυτό. Είχε βουρκώσει».

Ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς, ένα από τα πλουσιότερα ζευγάρια στον κόσμο με περιουσία 130 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ανακοίνωσαν τον Μάιο πως θα πάρουν διαζύγιο. Από την πλευρά της, η Μελίντα Γκέιτς είχε πει πως ο γάμος «είναι διαλυμένος».

Παράλληλες σχέσεις;

Οι New Yurk Times είχαν αποκαλύψει ότι ο 64χρονος Μπιλ Γκέιτς ζήτησε από μία υπάλληλο της Microsoft, το 2006, να βγουν ραντεβού, καθώς εντυπωσιάστηκε από μία παρουσίασή της. «Αν αυτό σε κάνει να νιώθεις άβολα, προσποιήσου ότι δεν συνέβη ποτέ» έγραψε σε ένα email ο Μπιλ Γκέιτς στην υπάλληλο.

Μερικά χρόνια αργότερα, ο Μπιλ Γκέιτς ζήτησε από υπάλληλο στο ίδρυμα Bill & Melinda Gates, να βγουν ραντεβού. Οι δυο τους βρίσκονταν στη Νέα Υόρκη για ένα ταξίδι εργασίας, όταν της είπε: «Θέλω να σε δω. Θα ήθελες να βγεις για δείπνο μαζί μου;». Η γυναίκα είπε στους «Times» ότι η προσέγγιση την έκανε να νιώθει άβολα, αλλά γέλασε.

Πηγή: Reader.gr