Αυτό το καλοκαίρι κερδίστε ακόμα περισσότερα με το go4more της Εθνικής Τράπεζας

Αυτό το καλοκαίρι κερδίστε ακόμα περισσότερα με το go4more της Εθνικής Τράπεζας
Φέτος τον Ιούλιο, η Εθνική Τράπεζα έχει επιλέξει για εσάς μοναδικές προσφορές, που θα κάνουν τις διακοπές σας ακόμα πιο ευχάριστες, καθώς θα βγείτε κερδισμένοι ό,τι κι αν κάνετε!

Θέλετε να προγραμματίσετε τις διακοπές σας, κλείνοντας διαμονή και ακτοπλοϊκά εισιτήρια ή να νοικιάσετε αυτοκίνητο για το νησί;

Σας έλειψαν οι χαλαρές βόλτες, ένας καφές ή ένα ωραίο γεύμα με καλή παρέα;

Επιθυμείτε να προμηθευτείτε τα απαραίτητα για την παραλία;

Τώρα μπορείτε να κάνετε όλα αυτά, και ακόμα περισσότερα, βγαίνοντας κερδισμένοι με το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας!

Με το go4more, κάνετε τις αγορές σας με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας και συλλέγετε αυτόματα πόντους, που μπορείτε να εξαργυρώσετε στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του Προγράμματος, αλλά και να επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές.

Φέτος τον Ιούλιο, η Εθνική Τράπεζα έχει επιλέξει για εσάς μοναδικές προσφορές, που θα κάνουν τις διακοπές σας ακόμα πιο ευχάριστες, καθώς θα βγείτε κερδισμένοι ότι κι αν κάνετε!

Προγραμματίστε τις διακοπές σας!
• Κλείστε εισιτήρια στη Minoan Lines, από 1 έως και 31 Ιουλίου, με κέρδος 5% σε go4more πόντους.
• Κλείστε το κατάλυμα της επιλογής σας στο Ekdromi.gr με κέρδος 15% σε go4more πόντους για όλο τον Ιούλιο, αλλά και μια διανυκτέρευση δώρο σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.
• Κερδίστε 10% σε πόντους, για ενοικίαση αυτοκινήτου που θα πραγματοποιήσετε τον Ιούλιο από το carnmotion.gr

Απολαύστε τα ψώνια σας!
• Αγοράστε τα απαραίτητα για τις διακοπές σας στα πολυκαταστήματα Attica από 1 έως 15 Ιουλίου και, εφόσον εξαργυρώσετε τους διαθέσιμους πόντους σας, έχετε επιπλέον κέρδος 20% επί του ποσού της εξαργύρωσης σε go4more πόντους.
• Αγοράστε προϊόντα αντιηλιακής προστασίας, καθώς και καλλυντικά ενυδάτωσης / αντιγήρανσης στο Central Pharmacy από 2 έως 16 Ιουλίου και κερδίστε το 10% της αξίας των αγορών σας, σε πόντους.
• Διαλέξτε αγαπημένα βιβλία για τις διακοπές σας από ένα κατάστημα Public και κερδίστε 30% της αξίας τους σε πόντους, όλο τον Ιούλιο.

Κάντε τις βόλτες σας!
• Απολαμβάνοντας έναν καφέ, ένα γεύμα ή ένα γλυκό στο B&E cafe - restaurant του Μουσείου Γουλανδρή, στο IT Restaurant ή στο Canal Cafe του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, κερδίζετε 10% της αξίας τους σε go4more πόντους, από 2 έως 16 Ιουλίου.
• Κερδίστε 5% σε πόντους, στα καύσιμα κίνησης από τα πρατήρια ELIN, από 12 έως και 31 Ιουλίου.

Αν λοιπόν έχετε χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και δεν είστε ήδη μέλος του go4more, κάντε την εγγραφή σας εδώ και ξεκινήστε να κερδίζετε πόντους από κάθε σας αγορά.

Μπορείτε να εξαργυρώνετε τους πόντους σας σε επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το πρόγραμμα, αλλά και να επωφελείστε από τις ειδικές προσφορές. Για να δείτε όλες τις τρέχουσες προσφορές, πατήστε εδώ.

Δείτε εδώ όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, καθώς και τα κοντινότερα καταστήματα σε εσάς.

Ενημερωθείτε για τους πόντους σας, εύκολα και γρήγορα, πατώντας Σύνδεση στο https://www.nbg.gr/go4more/, στην ειδική εφαρμογή του go4more app για smart phones ή μέσω του Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας.

Αυτόν τον Ιούλιο κερδίζετε περισσότερα, με το go4more!