Ο Michael Douglas και η Catherine Zeta-Jones πουλάνε το υπερπολυτελές διαμέρισμά τους για 21,5 εκατομμύρια

Ο Michael Douglas και η Catherine Zeta-Jones πουλάνε το υπερπολυτελές διαμέρισμά τους για 21,5 εκατομμύρια
Σε μεσιτικό γραφείο προς πώληση έθεσαν το υπερπολυτελές διαμέρισμα τους στο κέντρο του Μανχάταν με θέα το Central Park ο Michael Douglas και η Catherine Zeta-Jones.

O 76χρονος ηθοποιός Μάικλ Ντάγκλας και η 51χρονη σύζυγός του Κάθριν Ζέτα – Τζόουνς γιορτάζουν φέτος 20 χρόνια γάμου και αποφάσισαν ν' απευθυνθούν σε μεσιτικό γραφείο και να θέσουν το χλυδάτο διαμέρισμά που τους ανήκει στο κέντρο του Μανχάταν η τιμή του οποίου ανέρχεται σε 21.5 εκατομμύρια δολάρια.

Το υπερπολυτελές διαμέρισμα τους βρίσκεται στη συνοικία Upper West Side κοντά στο Central Park στο κτίριο Kenilworth, το οποίο κατασκευάστηκε το 1908 από τους Townsend, Steinle & Haskell και είχε στόχο να μοιάζει με το αγγλικό κάστρο του 12ου αιώνα με το ίδιο όνομα.

Το υπερπολυτελές διαμέρισμα σύμφωνα με τη New York Post διαθέτει 4 υπνοδωμάτια και 5 1/2 μπάνια και σχεδιάστηκε από Thierry Despont. Διαθέτει χώρους για ψυχαγωγία, τζάκια, πόρτες από μαόνι, είναι ψηλοτάβανο και έχει μεγάλα δωμάτια με θέα στο Central Park.

Επιπλέον έχει σαλόνι, μία γωνιακή ξύλινη βιβλιοθήκη, τραπεζαρία για επίσημο δείπνο και κουζίνα που μπορεί να φάει κάποιος. Ακόμα υπάρχει και ένα υπνοδωμάτιο σουίτα με χαρακτηριστικά καθιστικού, ένα μαρμάρινο μπάνιο και δύο δωμάτια γκαρνταρόμπες. Στις ανέσεις του διαμερίσματος περιλαμβάνεται και μία βεράντα στην οροφή.

Πηγή: Reader.gr