Αμφίβολο να παραστεί στον ημιτελικό της Αγγλίας με την Ισπανία η Κέιτ Μίντλεντον

Αμφίβολο να παραστεί στον ημιτελικό της Αγγλίας με την Ισπανία η Κέιτ Μίντλεντον
Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ τέθηκε σε απομόνωση μετά την επαφή της με κρούσμα κορονοϊού.

Ορατός είναι ο κίνδυνος να μην παραστεί στο Γουέμπλεϊ για τον ημιτελικό του Euro 2020 μεταξύ της Αγγλίας με την Ισπανία, είναι ο κίνδυνος για την Δούκισσα του Κέιμπριτζ!

Η Κέιτ Μίντλεντον, ο λόγος για την οποία, μπήκε σε απομόνωση καθώς όπως επιβεβαίωσαν επίσημα πηγές από το ανάκτορο, ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού.

Η Κέιτ Μίντλεντον παρακολούθησε τον τελευταίο νικηφόρο εντός έδρας αγώνα της Αγγλίας, εναντίον της Γερμανίας και αναμενόταν να παρακολουθήσει και τον αγώνα με τη Δανία. Επίσης η Δούκισσα, που είναι ένθερμη φαν του τένις, αναμενόταν επίσης στους προσεχείς αγώνες του Wimbledon, συμπεριλαμβανομένων των τελικών ανδρών και γυναικών αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ωστόσο, είναι απίθανο να εμφανιστεί σε αυτές τις δημόσιες εκδηλώσεις από τη στιγμή που ενημερώθηκε ότι είχε έρθει σε επαφή με θετικό κρούσμα, μετά την επιστροφή της από το Wimbledon.

«Την περασμένη εβδομάδα η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ήρθε σε επαφή με κάποιον που στη συνέχεια βγήκε θετικός στον Covid-19. Η Δούκισσα δεν αντιμετωπίζει συμπτώματα, αλλά ακολουθεί όλες τις σχετικές κυβερνητικές οδηγίες και μένει απομονωμένη στο σπίτι» δήλωσε εκπρόσωπος του Kensington Palace.

Σε ερώτηση για το αν θα παραστεί στο Wembley ή στο Wimbledon αυτήν την εβδομάδα, ο εκπρόσωπος είπε: «Αυτό μένει να το δούμε».

Από κορονοϊό, είχε προσβληθεί ο σύζυγός της πρίγκιπας Ουίλιαμ και μάλιστα είχε συμπτώματα, καθώς είχε χάσει την αίσθηση της όσφρησης και της γεύσης.