Ο Τζέιμς έλειπε από το Survivor επειδή «κάτι σοβαρό του έτυχε», αλλά μετά έτρωγε σουβλάκια (vid)

Ο Τζέιμς έλειπε από το Survivor επειδή «κάτι σοβαρό του έτυχε», αλλά μετά έτρωγε σουβλάκια (vid)
Πολύ παρασκήνιο φαίνεται πως κρύβει η απουσία του Τζέιμς από τον ημιτελικό του Survivor.

Από τον χθεσινό ημιτελικό του Survivor απουσίαζαν κάποιοι παίκτες, όμως η πιο ηχηρή ήταν αυτή του Τζέιμς Καφετζή. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που έφτασε έξω από χώρο στο Γαλάτσι, αλλά τελικά δεν μπήκε μέσα.

Οι... κολλητοί του, Νίκος Μπάρτζης και Άννα Μαρία προσπάθησαν να τον καλύψουν, ωστόσο δεν έπεισαν και τόσο.

«Ο Τζέιμς Καφετζής έφυγε γιατί κάτι του έτυχε! Δεν ξέρουμε κάτι… Όχι λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό. Κάτι του έτυχε, τον πήραν τηλέφωνο και έπρεπε να φύγει. Κάτι του έτυχε σοβαρό και έπρεπε να φύγει», είπαν χαρακτηριστικά.

Ωστόσο οι αναρτήσεις του ίδιου και της κοπέλας που τους έδειχναν να ετοιμάζονται να δουν τον ημιτελικό στην τηλεόραση, έχοντας παραγγείλει φαγητό.

Κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από την Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day του Alpha: «Η αλήθεια είναι ότι εμείς οφείλουμε να πιστέψουμε αυτό που λέει ο κολλητός του φίλος, Νίκος Μπάρτζης, γιατί κατέφθασαν και μαζί. Βέβαια το ότι κάτι του έτυχε δεν ταυτίζεται με τις εικόνες που είδαμε στο Instagram. Γιατί ανέβαζε ωραίες φωτογραφίες, χαλαρές με την κοπέλα του, έτρωγαν σουβλάκια και παρακολουθούσαν τον ημιτελικό από το σπίτι».