Διπλή βράβευση της bwin στα Hellenic Responsible Business Awards 2021

Διπλή βράβευση της bwin στα Hellenic Responsible Business Awards 2021
Η bwin απέσπασε δύο πολύ σημαντικές βραβεύσεις στην πρώτη της συμμετοχή στα Hellenic Responsible Business Awards 2021, τα οποία διοργανώνονται από την Boussias Communications.

H πρώτη διάκριση αφορά την Κατηγορία Συνεργασία Επιχείρησης & ΜΚΟ, για το Πρόγραμμα: «Η bwin ταξίδεψε σε ακριτικές περιοχές της χώρας, προσφέροντας υπηρεσίες υγείας σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου Ελλάδος», για το οποίο η bwin κατέκτησε το αργυρό Βραβείο. Στόχος του προγράμματος είναι η παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας σε κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών της χώρας. Τα Ψαρά (Σεπτέμβριος 2019), οι Φούρνοι Κορσεών (Οκτώβριος 2019), το Καστελλόριζο (Νοέμβριος 2019), οι Πρέσπες (Σεπτέμβριος 2020) και το μειονοτικό χωριό Κύμη Ροδόπης (Οκτώβριος 2020) αποτέλεσαν τις πέντε (5) «ακριτικές» και δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας, στις οποίες κλιμάκια των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδος, παρείχαν δωρεάν ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας συνολικά σε πάνω από 800 κατοίκους.

Δείτε το σχετικό βίντεο


H δεύτερη διάκριση αφορά και αυτή την Κατηγορία Συνεργασία Επιχείρησης & ΜΚΟ, για το Πρόγραμμα: «Στηρίζοντας τα "Γενναία Παιδιά́" της ΕΛΕΠΑΠ», για το οποίο η bwin κατέκτησε το χάλκινο Βραβείο. Στόχος του προγράμματος είναι να βελτιωθεί η καθημερινή ποιότητα ζωής των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ και παράλληλα να στηριχθεί το έργο των εργαζομένων και του Διοικητικού Προσωπικού. Αναλυτικότερα, η bwin δημιούργησε τέσσερις (4) πρότυπες αίθουσες αισθητηριακής ολοκλήρωσης σε Αθήνα, Βόλο, Θεσσαλονίκη και Αγρίνιο, ενώ προχώρησε επίσης και σε πλήρη ανακατασκευή τριών (3) πρότυπων παιδικών χαρών για τα «Γενναία Παιδιά» σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Χανιά, «αγκαλιάζοντας» με αυτόν τον τρόπο όλα τα παρατήματα του Οργανισμού στην Ελλάδα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Εκ μέρους της bwin, η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, Ιωάννα Μπερίου, δήλωσε: «Στην πρώτη μας εμφάνιση στον πολυετή και αναγνωρισμένο θεσμό βραβείων κοινωνικής προσφοράς της χώρας, η bwin απέσπασε 2 βραβεία, διάκριση που δικαιώνει τις προσπάθειες μας να στεκόμαστε εμπράκτως στο πλευρό της κοινωνίας και να της επιστρέφουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνει. Ακόμη μεγαλύτερη χαρά μάς δίνει το γεγονός ότι και οι δύο βραβεύσεις είναι στην κατηγορία «Συνεργασία Επιχείρησης & ΜΚΟ», το οποίο αντανακλά την διαχρονική συνεργασία μας με τους δύο Οργανισμούς, που στηρίζουν καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας, μέσα από τα πρόγράμματά τους».Bwin Βράβευση


Οι πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης της bwin, είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου έως το 2030. Πιο συγκεκριμένα, οι παραπάνω πρωτοβουλίες της bwin εντάσσονται στους Στόχους 3: Καλή Υγεία & Ευημερία και 17: Συνεργασία για τους Στόχους

Περισσότερα για τις πρωτοβουλίες της bwin προς την κοινωνία, μπορείτε να βρείτε στο: .

21+. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.