Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του Χρήστου Παππά: «Μαζί του συνελήφθη 52χρονη η οποία τον υπέθαλπε στην οικία της» (pics & vid)

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του Χρήστου Παππά: «Μαζί του συνελήφθη 52χρονη η οποία τον υπέθαλπε στην οικία της» (pics & vid)
Η 52χρονη Ουκρανή με ελληνική υπηκοότητα, ήταν υποψήφια στις εκλογές της Αθήνας στο ψηφοδέλτιο του Κασιδιάρη. Δείτε το σπίτι της 52χρονης στο οποίο κρυβόταν ο Χρήστος Παππάς.  

Μαζί με τον Χρήστο Παππά, τον οποίο η αστυνομία αναζητούσε για 8 μήνες, η αντιτρομοκρατική που είχε αναλάβει την υπόθεση, συνέλαβε και μία 52χρονη, η οποία τον υπέθαλπε στην οικία της στου Ζωγράφου.

Όπως προέκυψε, η 52χρονη είναι από την Ουκρανία αλλά έχει πάρει ελληνική υπηκοότητα και μάλιστα ήταν υποψήφια με τη «Χρυσή Αυγή» στις δημοτικές εκλογές της Αθήνας, με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη.

2

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την σύλληψη του Χρήστου Παππά:

«Βραδινές ώρες σήμερα, Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021, συνελήφθη στην Αθήνα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) ο 59χρονος ημεδαπός διωκόμενος με καταδικαστική απόφαση, με την οποία είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 11 ετών και 9 μηνών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση της ποινής του, πρωινές ώρες αύριο.
Μαζί του συνελήφθη 52χρονη ημεδαπή η οποία τον υπέθαλπε στην οικία της και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για παράβαση άρθρου 169Α Π.Κ.»

* Στις φωτογραφίες το σπίτι της 52χρονης στο οποίο κρυβόταν ο Χρήστος Παππάς.