Athens Music Week: Ζήσαμε από κοντά το μουσικό Μαραθώνιο του καλοκαιριού!

Athens Music Week: Ζήσαμε από κοντά το μουσικό Μαραθώνιο του καλοκαιριού!
To Reader χορηγός του ΑMW 2021, βρέθηκε στην Τεχνόπολη και σας μεταφέρει τις εντυπώσεις του από την 3η "Hybrid" edition, του Boutique Conference & Showcase festival!

Το Athens Music Week, επέστρεψε, μέσα στην πιο καυτή εβδομάδα του Ιουνίου, παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό (on-line) συνεδριακό και μουσικό πρόγραμμα, προσφέροντας δωρεάν όλες τις δράσεις του, μέσω της ιστοσελίδας athensmusicweek.gr.

Από τις 22-26/6, μέσα από panel-discussions, webinars, workshops και άλλες ψηφιακές συνεδρίες προβλήθηκαν οι σημαντικότερες τάσεις της εγχώριας και διεθνούς αγοράς. Η blockchain τεχνολογία και το monetization στη μουσική, τα AR-VR φεστιβάλ, η διανομή στον ψηφιακό κόσμο, το music synchronization, η σχέση των δισκογραφικών labels και της DIY κουλτούρας στα χρόνια της ψηφιακής επανάστασης, οι στρατηγικές προώθησης του entertainment marketing καθώς και πολλά πρακτικά εργαστήρια για την παραγωγή της Hip Hop μουσικής, τις δημόσιες σχέσεις, τα πνευματικά δικαιώματα και το digital marketing. Όλα τα παραπάνω, με τη συμμετοχή κορυφαίων επαγγελματιών της μουσικής βιομηχανίας, γνωστών καλλιτεχνών και αναγνωρισμένων εκπροσώπων διεθνών δικτύων και οργανισμών (όπως το Spotify, το Kickstarter αλλά και "δικά μας" κορυφαία brands).

rrf

45454

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του φεστιβάλ το line up ήταν εξίσου πλούσιο με 19 ανερχόμενους καλλιτέχνες από 10 διαφορετικές χώρες. Ψυχεδελική Τούρκικη techno από τους Ikaru, neo-zombie folk και talharpas από τους Εσθονούς Puuluup, garage funk από τους Ρουμάνους Funkorporation, Industrial-punk από τους Αθηναίους Orgazma καθώς και πολλά άλλα ενδιαφέροντα showcases απ’ όλο το φάσμα του σύγχρονου ήχου παρουσιάστηκαν σε live streaming με αποκορύφωμα τη μεγάλη -sold-out- συναυλία των Atomic Love, Solmeister και Good Job Nicky στην κεντρική σκηνή της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, το Σάββατο 26 Ιουνίου, που σήμανε τη λήξη αυτής της εξαιρετικά ενδιαφέρουσας και επιτυχημένης "υβριδικής" διοργάνωσης.

ηξηγξ