Μητέρα και γιος έσμιξαν μετά από 31 χρόνια: Η απαγωγή και η πώληση για δουλεία από σωματέμπορους (pics & vid)

Μητέρα και γιος έσμιξαν μετά από 31 χρόνια: Η απαγωγή και η πώληση για δουλεία από σωματέμπορους (pics & vid)
Ο Tao Xiaobing, μόλις τριών, και η μητέρα του απήχθησαν και πουλήθηκαν σε μια οικογένεια. Η μητέρα του κατάφερε να αποδράσει, αλλά δεν πρόλαβε να πάρει τον γιο της...

Μοιάζει με τις ταινίες αυτές που στο τέλος διαβάζεις «βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα». Μόνο που αυτή, είναι πέρα για αληθινή και δεν έχει κανένα σημείο δημιουργικής φαντασίας. Μητέρα και γιος έσμιξαν ξανά μετά από 31 χρόνια σε μία ιδιαίτερη και συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή.

Ο Tao Xiaobing δεν είχε εγκαταλείψει ποτέ την ελπίδα να βρει τη μητέρα του. Ήταν μόλις τριών ετών όταν ο ίδιος και η μητέρα του Zhou Jiaying απήχθησαν και πουλήθηκαν σε μια οικογένεια στην επαρχία Σαντόνγκ, από γείτονες από το ίδιο χωριό.

Λίγους μήνες αργότερα, η μητέρα κατάφερε να δραπετεύσει εκμεταλλευόμενη μια στιγμή που δεν είχε φύλαξη και οι απαγωγείς της δεν το περίμεναν. Κατάφερε να πάει στο σπίτι της, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τον μικρό της γιο μαζί της.

1

Όταν επέστρεψε στο σπίτι της, ανακάλυψε ότι κανείς δεν ήταν εκεί και οι χωρικοί τής έλεγαν να φύγει. Οι τοπικοί αξιωματούχοι βέβαια φάνηκαν κάπως πρόθυμοί να βοηθήσουν στην επίλυση της απαγωγής της. Παρά την επίσκεψή της όμως πολλές φορές στην περιοχή, δεν είχε την τύχη με το μέρος της να βρει τον γιο της, ο οποίος συνέχισε να δουλεύει σε συνθήκες δουλείας φροντίζοντας τα παιδιά και τους ηλικιωμένους στην οικογένεια όπου τον κρατούσε αιχμάλωτο.

Τελικά απελευθερώθηκε από τη δουλεία και υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι στην επαρχία Shandong, αλλά το νέο ζευγάρι επίσης δεν ενδιαφερόταν να τον βοηθήσει να βρει τη μητέρα του, επειδή φοβόταν μήπως χάσουν τον νέο τους γιο.

Παρ΄όλα αυτά, πάντα σκεφτόταν τη μητέρα του και ήθελε να την βρει ενώ παράλληλα ξεκίνησε να πηγαίνει στο πανεπιστήμιο. Μόνο που δεν ήξερε από πού να αρχίσει να ψάχνει.

2

Χρόνια αργότερα, ο Tao ένιωσε ότι ήταν οι ιδανικές συνθήκες για να βρει τη μητέρα του. Με τη βοήθεια κάποιων εθελοντών κατάφερε να βρει τη μητέρα του, ή πιο σωστά αυτή που πίστευε πως ήταν η μητέρα του και ξεκίνησε να την παρακολουθεί.

Κατάφερε να κάνει εξέταση DNA και μόλις επιβεβαιώθηκε πήγε και τη βρήκε… «Ευχαριστώ όλους όσους βοηθήσατε να βρω το παιδί μου», έλεγε η μητέρα του βαστώντας τον στην αγκαλιά της.