Βρήκαμε το app που κερδίζεις με κάθε σου κίνηση!

Βρήκαμε το app που κερδίζεις με κάθε σου κίνηση!
Αν έψαχνες ένα app που θα σε γεμίζει δώρα σε κάθε σου κίνηση, εμείς το βρήκαμε και στο παρουσιάζουμε!

Η αλήθεια είναι πως τη σήμερον ημέρα περνάμε πολύ από τον χρόνο μας μπροστά στην οθόνη του κινητού μας. Είτε για να κάνουμε τη δουλειά μας, είτε για να μιλήσουμε με φίλους, είτε απλά για να σκρολάρουμε και να δούμε τα νέα της ημέρας, είτε για να τραβήξουμε φωτογραφίες και βίντεο από κάτι που μας κίνησε το ενδιαφέρον.

Επίσης, με τόσα νέα δεδομένα καθημερινά, έχουμε γεμίσει το αγαπημένο μας «αξεσουάρ» με εφαρμογές, οι οποίες μας εξυπηρετούν και μας βοηθούν σε πολλά και διάφορα πράγματα. Υπάρχει, όμως, κάποια που να σε επιβραβεύει σε κάθε σου βήμα;

Μα, φυσικά και ναι! Εμείς τη βρήκαμε, την κατεβάσαμε κι από τότε απολαμβάνουμε πολλά προνόμια! Μιλάμε για την εφαρμογή G App από τον ΓΕΡΜΑΝΟ, η οποία φέτος «κλείνει» 1 χρόνο ζωής και το γιορτάζει, μοιράζοντας πολλά δώρα!

ΓΕΡΜΑΝΟΣ APP1

Το G App είναι το βραβευμένο πρόγραμμα πιστότητας της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αριθμεί χιλιάδες ενεργούς χρήστες και περισσότερα από 125.000 downloads και σίγουρα είναι το application που αξίζει μια θέση στο μενού του smartphone σου!

Το G App σε επιβραβεύει με πόντους για τις αγορές που κάνεις στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο eshop www.germanos.gr, προσφέροντάς εκπτωτικά κουπόνια για επόμενες αγορές, διαγωνισμούς με δώρα τεχνολογίας, μοναδικές εμπειρίες κ.ά.

ΓΕΡΜΑΝΟΣ APP2

Κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή G App στο κινητό ή το tablet σου (Google Play, App Store, App Gallery) και κάνοντας εγγραφή, απολαμβάνεις μοναδικά προνόμια, όπως:

  • Πόντους από τις αγορές στον ΓΕΡΜΑΝΟ, οι οποίοι εξαργυρώνονται σε εκπτωτικά κουπόνια έκπτωσης (5€, 10€, 20€, 50€), για τις επόμενες αγορές.
  • Συμμετοχή σε διαγωνισμούς με δώρα τεχνολογίας
  • Ενημέρωση για αποκλειστικές προσφορές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου, αλλά και για ό,τι νεότερο κυκλοφορεί στον κόσμο της τεχνολογίας
  • Παρακολούθηση ανά πάσα στιγμή από το προφίλ σου τις συναλλαγές που έχεις πραγματοποιήσει στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή στο www.germanos.gr.
ΓΕΡΜΑΝΟΣ APP3

Και για να μην νομίζεις ότι... λέμε ό,τι θέλουμε, εμείς οι ίδιοι κάναμε το «τεστ»! Αμέσως μόλις κατεβάσεις το G App και ολοκληρώσεις την εγγραφή σου, 200 πόντοι γίνονται δικοί σου! Αν απαντήσεις και σε ένα απλό και fan ερωτηματολόγιο που ακολουθεί και θέλει να μάθει τα ενδιαφέροντά σου, τότε αποκτάς ακόμα 200 πόντους! Μόλις ολοκληρώσεις και το προφίλ σου, φτάνεις σχεδόν τους 500 πόντους! Έτσι απλά!

Το φοβερό G App της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, όμως, δεν μένει μόνο εκεί. Εκτός από τις αγορές στο κατάστημα, κερδίζεις πόντους* με κάθε σου κίνηση στο G App, όπως με την εγγραφή σου στην εφαρμογή, την εβδομαδιαία σου σύνδεση (login), στα γενέθλιά σου, αλλά και προσκαλώντας τους φίλους σου να κατεβάσουν το app. Κάθε Τρίτη, μάλιστα, οι πόντοι είναι διπλάσιοι!

ΓΕΡΜΑΝΟΣ APP4

1 χρόνος G App: Μεγάλος διαγωνισμός με δώρα αξίας 100.000€

Το καλύτερο στο αφήσαμε για το τέλος! Έναν μεγάλος διαγωνισμός, που θα διαρκέσει μέχρι και τις 23 Ιουλίου, με δώρα συνολικής αξίας 100.000€, πραγματοποιείται μέσα από το G App για τους καταναλωτές, επιβραβεύοντας τους έτσι για την εμπιστοσύνη τους.

Κάθε μέρα, μέχρι και τις 23/07, 365 νικητές κερδίζουν δώρα τεχνολογίας και εκπτωτικά κουπόνια ΓΕΡΜΑΝΟΣ για τις επόμενες αγορές τους. Με κάθε αγορά** στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο germanos.gr, οι καταναλωτές κερδίζουν μία συμμετοχή στο instant win παιχνίδι στο G App (με δώρα όπως iPhone 12 5G, Playstation 5, HUAWEI Tab MatePad T10, Samsung Galaxy A32, ΧΙΑΟΜΙ Mi Watch, DJI Ryze Drone, κ.ά.), βλέπουν αμέσως τι κέρδισαν και μπαίνουν στην μεγάλη κλήρωση του διαγωνισμού, όπου 5 τυχεροί κερδίζουν από 5.000€ για προϊόντα τεχνολογίας της αρεσκείας τους από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Αν θες να... δοκιμάσεις την τύχη σου και να δεις αν θα είσαι ένας από τους μεγάλους τυχερούς, δεν έχεις παρά να κατεβάσεις την εφαρμογή, να κάνεις εγγραφή, να επισκεφτείς ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ/www.germanos.gr για τις αγορές σου και να πάρεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό!

ΓΕΡΜΑΝΟΣ APP5

* Η αναλογία πόντων και € αγοράς είναι: 1€ αγοράς = 5 πόντοι. Από τη συλλογή πόντων, εξαιρούνται οι αγορές: υπηρεσιών, αύλου χρόνου ομιλίας, καθώς και η πληρωμή λογαριασμών.
** Ανώτατο όριο 3 συμμετοχών την εβδομάδα μέσω 3 αγορών. Όροι ενέργειας στο germanos.gr.