Το ψέμα του δολοφόνου της Καρολάιν και το… φιλόζωο πρόσωπο που δείχνει, ενώ σκότωσε με τα χέρια του τον σκύλο της γυναίκας του (pics & vids)

Το ψέμα του δολοφόνου της Καρολάιν και το… φιλόζωο πρόσωπο που δείχνει, ενώ σκότωσε με τα χέρια του τον σκύλο της γυναίκας του (pics & vids)
Νέο βίντεο μέσα από τη φυλακή με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να έχει προσαρμοστεί πλήρως και να φαίνεται πως είναι μέσα στον Κορυδαλλό… χρόνια.

Σα να βρισκόταν από καιρό μέσα στη φυλακή, αν και έχει περάσει μόλις μία εβδομάδα, δείχνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού. Ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν, είναι πλήρως εξοικειωμένος, άνετος, ατάραχος και ψυχρός μέσα στη φυλακή σε σημείο να νομίζει κανείς πως έχει περάσει χρόνια εκεί μέσα.

Το παίζει… φιλόζωος, αλλά σκότωσε τον σκύλο της Καρολάιν

Με νέο βίντεο μέσα από τη φυλακή που φέρνει στη δημοσιότητα το Star, ο 33χρονος δολοφόνος απεικονίζεται να μαζεύει την μπουγάδα, ενώ βάζει νερό στο πήλινο πιατάκι που έχουν στην αυλή για τις κεραμιδόγατες θέλοντας να δείξει ότι είναι φιλόζωος και φιλεύσπλαχνος, την ώρα που όλος κόσμος ξέρει από την ομολογία του, ότι σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια τον σκύλο της Καρολάιν, γιατί ήταν… μέρος του σχεδίου ώστε να είναι πειστικό το σενάριο της ληστείας.

Μιλάει για τη Λυδία, καθόλου για την Καρολάιν

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε στο κεντρικό του δελτίο το Star, ο δολοφόνος της Καρολάιν, μιλάει μέσα στη φυλακή, μόνο για την κόρη του Λυδία και την επιμέλεια της και δεν έχει πει λέξη για τη γυναίκα του Καρολάιν, ενώ μέσω του καρτοτηλεφώνου, μιλάει με τους συγγενείς του.

3

Κοντά με τον πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο

Από τους άλλους τρεις του κελιού του, έχει έρθει κοντά με τον πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο, ο οποίος καταδικάστηκε για εμπόριο ναρκωτικών. Μαζί στο κελί είναι ακόμα ένας που έχει καταδικαστεί για ναρκωτικά και ένας άλλος για λαθρεμπόριο.

2

Το ψέμα στην ΕΛ.ΑΣ

Από κει και πέρα, εντύπωση είχε προκαλέσει στις αστυνομικές αρχές, η κίνηση του 33χρονου δολοφόνου να κοιτάξει τα mail του, ελάχιστα λεπτά μετά το έγκλημα.
Ο ανακριτής τον είχε ρωτήσει σχετικά στην απολογία του και εκείνος απάντησε ότι του είχε έρθει ένα mail από την Καρολάιν, μέσα από το οποίο του έλεγε «you're stupid».

Από την ανάλυση όμως του κινητού του τηλεφώνου, φάνηκε πως το συγκεκριμένο μήνυμα το έχει δει από τις 23:18, δηλαδή πέντε ώρες πριν το ειδεχθές έγκλημα και τη σκηνοθεσία του.

Στην ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πως πιθανώς να μπήκε να δει κάποιο μέιλ που περίμενε ή για να διαγράψει μήνυμα που δεν έπρεπε να πέσει στην κατοχή της αστυνομίας.