Νέες διαρροές ίσως μαρτυρούν επιστροφή του GTA 6 στην Vice City (vid)

Νέες διαρροές ίσως μαρτυρούν επιστροφή του GTA 6 στην Vice City (vid)
Λέτε να έχουμε τις πρώτες επίσημες πληροφορίες για το παιχνίδι της Rockstar;

To GTA 6 συζητιέται το τελευταίο χρονικό διάστημα περισσότερο από ποτέ και φαίνεται πως ίσως έρχεται και η ώρα να δούμε κάτι επίσημο. Αν και η Rockstar Games κρατάει κλειστά τα χαρτιά της ακόμη, ένα νέο κύμα πληροφοριών έρχεται στη δημοσιότητα από insider που έχει αποδειχτεί στο πρόσφατο παρελθόν έγκυρος.

Συγκεκριμένα, ο Tom Henderson σημείωσε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες του το νέο παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα σε μια μοντέρνα εκδοχή της Vice City και θα ενσωματώνει τις λειτουργίες του GTA Online. Ο χάρτης του παιχνιδιού αναμένεται να είναι μεγάλος, αλλά θα επεκτείνεται και με την μορφή DLC και αρκετών online events, στη λογική που έχουμε δει να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε παιχνίδια όπως το Fortnite.

Τέλος, αναφέρεται στην αναφορά του Henderson πως ένας από τους χαρακτήρες του κεντρικού campaign θα είναι γυναίκα και μάλιστα με σημαντικές γνώσεις τεχνολογίας και hacking. Τέλος, σε ό,τι αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας, αυτή εκτιμάται κάπου το 2024-2045 και με λογική την κυκλοφορία μόνο για PC, PS5 και Xbox Series X/S.


Αυτές δεν είναι, ωστόσο, οι πρώτες διαρροές για το παιχνίδι. Διαβάστε περισσότερα για το θέμα εδώ.

Φωτογραφία: Tom Henderson (YouTube)