HUAWEI Watch 3 Series: Για να παραμείνεις όλο το καλοκαίρι fit και υγιής! (pics)

HUAWEI Watch 3 Series: Για να παραμείνεις όλο το καλοκαίρι fit και υγιής! (pics)
Η νέα σειρά smartwatches της Huawei, Watch 3 Series, ήρθε για να σε «κρατήσει» fit και υγιή. Δώρο με κάθε προπαραγγελία ένα ζευγάρι wireless ακουστικά με active noise cancellation!

Τα smartwatches κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στην καθημερινότητά μας και έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της. Είναι αυτά που εμπιστευόμαστε με... μάτια κλειστά, αφού φροντίζουν να μας κρατούν ενήμερους, όχι μόνο για τις δουλειές που έχουμε να κάνουμε στην διάρκεια της ημέρας, αλλά και για την κατάσταση της υγείας μας.

Είναι αυτά, που καταγράφουν όλες τις μετρήσεις μας, ώστε να μας χτυπήσουν «καμπανάκι», σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Είναι αυτά, που σημειώνουν όλα τα βήματα που κάνουμε και μετρούν τις θερμίδες που έχουμε κάψει, για να δούμε αν έχουμε φτάσει τον επιθυμητό μας στόχο. Είναι αυτά, που θα μας υπενθυμίσουν τα γενέθλια του καλύτερού μας φίλου, αλλά θα μας βοηθήσουν μ' ένα μόνο πάτημα στην οθόνη να δούμε μηνύματα και να απαντήσουμε σε μία κλήση.

Το smartwatch είναι πια ένας «αχώριστος σύντροφος» και η HUAWEI ανεβάζει ξανά τον πήχη, με δύο νέα μοντέλα, που αποτελούν την χρυσή τομή μεταξύ τεχνολογίας και κομψότητας! Τα νέα HUAWEI Watch 3 και HUAWEI Watch 3 Pro, ήρθαν για να αλλάξουν τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την τεχνολογία!

Συνεχόμενη παρακολούθηση της υγείας

huawei app

Τους τελευταίους μήνες, οι περισσότεροι αυτό που σκεφτόμαστε είναι ένα πράγμα: η υγεία, τόσο η δική μας, όσο και των αγαπημένων μας προσώπων. Τα HUAWEI Watch 3 Series smartwatch είναι ο καλύτερος βοηθός παρακολούθησης φυσικής κατάστασης επαγγελματικού επιπέδου, αφού προσφέρουν:

  • Πάνω από 100 τρόπους προπόνησης
  • Ανίχνευση θερμοκρασίας δέρματος με τον νέο αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας
  • Αναγνώριση πτώσης
  • Υπενθύμιση για πλύσιμο χεριών
  • Εκπομπή σήματος SOS
  • Καταγραφή καρδιακών παλμών
  • Συνεχόμενη ανίχνευση SpO2
  • Παρακολούθηση ύπνου και πίεσης
huawei swim

Γενικότερα, το ολοκληρωμένο σύνολο λειτουργιών της σειράς smartwatch επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πλήρη εικόνα για την κατάσταση της υγείας τους! Αν υποφέρεις από στρες (κάτι που απευχόμαστε) η καταγραφή παλμών και η παρακολούθηση ύπνου είναι μια πολύ χρήσιμη λειτουργία, για να καταλάβεις πότε πρέπει να πεις στον εαυτό σου "take a break" και να ηρεμήσεις. Αν πάλι ανησυχείς για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, τα HUAWEI Watch 3 Series smartwatch θα γίνουν οι «φύλακες - άγγελοί» τους, αφού ακόμα και σε μία (χτύπα ξύλο) πτώση τους, θα τεθεί σε εφαρμογή η λειτουργία εκπομπής σήματος SOS.

Κι αν... αγχώνεσαι για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, η σειρά HUAWEI Watch 3 παρέχει ολοκληρωμένη προστασία του απορρήτου των δεδομένων των χρηστών της και ζητά τη ρητή συγκατάθεση τους, πριν από την καταγραφή των δεδομένων. Η κρυπτογράφηση HTTPS προστατεύει τα δεδομένα κατά τη μεταφορά, παρέχοντας στους χρήστες απόλυτη ηρεμία, ενώ απολαμβάνουν τα οφέλη των λειτουργιών παρακολούθησης υγείας και φυσικής κατάστασης της HUAWEI.

Λειτουργία Ultra-long battery life

huawei batterry

Το ακόμα πιο συναρπαστικό - και αυτό που θέλουμε πλέον από την τεχνολογία - είναι η διάρκεια και να μην έχουμε το άγχος ότι θα «μείνουμε» από μπαταρία.

Συγκεκριμένα:

  • Το HUAWEI Watch 3 Pro διαθέτει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, 5 ημέρες σε smart mode και 21 ημέρες σε ultra-long battery life mode.
  • Το HUAWEI Watch 3 μπορεί να αντέξει χωρίς φόρτιση για 3 ημέρες σε smart mode και 14 ημέρες σε ultra-long battery life mode.

Υπάρχει κάτι καλύτερο, από αυτό;

Πας ταξίδι; No problem!

huawei travel

Πόσες φορές, όταν πας ένα ταξίδι και έχεις το κινητό σου μέσα στην τσάντα και πρέπει να αφήσεις τα πράγματα, να ανοίξεις το φερμουάρ (ή το κουμπί), να ψάξεις μέσα στα πράγματά σου και να το βρεις; Τώρα με τη σειρά της HUAWEI Watch 3 όλα γίνονται πιο εύκολα.

Με το προεγκατεστημένο το AppGallery, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν εφαρμογές τρίτων, ενώ όταν ταξιδεύουν, μπορούν να μετατρέψουν τη σειρά HUAWEI Watch 3 σε προσωπικό ταξιδιωτικό βοηθό τους και να δουν πληροφορίες για το ταξί ή για την πτήση τους, σηκώνοντας απλά τον καρπό τους!

Έτσι, γλιτώνουν την ταλαιπωρία του να πρέπει να βγάλουν από την τσέπη ή την τσάντα τους το smartphone, ενώ είναι φορτωμένοι με αποσκευές!

Δώρο με κάθε προπαραγγελία!

huawei gift

Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν και μπορείς να αποκτήσεις δώρο ένα ζευγάρι wireless ακουστικά με Active Noise Cancellation! Δηλαδή, με κάθε Huawei Watch 3 αποκτάς τα Huawei FreeBuds 4i και με κάθε Huawei Watch 3 Pro, τα Huawei FreeBuds Pro! Η προσφορά αφορά μόνο τις προπαραγγελίες και ισχύει μέχρι τις 4 Ιουλίου.

  • To HUAWEI Watch 3 διατίθεται σε Active, Classic και Elite Edition στα καταστήματα: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas από 22 Ιουνίου έως και 4 Ιουλίου, και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με δώρο με δώρο τα wireless ακουστικά με Active Noise Cancelation HUAWEI FreeBuds 4i.
  • To HUAWEI Watch 3 Pro διατίθεται σε Classic και Elite Edition στα καταστήματα: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas από 22 Ιουνίου έως και 4 Ιουλίου, και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με δώρο τα wireless ακουστικά με Active Noise Cancelation HUAWEI FreeBuds Pro.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI ή τα εξής links:
Facebook: https://www.facebook.com/HuaweimobileGR/
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilegr/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCtx1OWkIs_5dTg-ypjuJlkQ