Ξέσπασε σε κλάματα ο Μπόγδανος μετά τις... σπόντες του Ασημακόπουλου στο Survivor (vid)

Ξέσπασε σε κλάματα ο Μπόγδανος μετά τις... σπόντες του Ασημακόπουλου στο Survivor (vid)
Σε κλάματα ξέσπασε ο Ηλίας Μπόγδανος με την σχέση των Amigos να βρίσκεται σε κρίση λίγο πριν το τέλος του Survivor.

Το Survivor τελειώνει και οποιαδήποτε ενέργεια των παικτών μπορεί πολύ εύκολα να χαρακτηριστεί ως κίνηση στρατηγικής. Έτσι ο Γιώργος Ασημακόπουλος άφησε αιχμές για το γεγονός ότι ο Ηλίας Μπόγδανος διατηρεί καλές σχέσεις με τον Σάκη Κατσούλη, αφού ο τελευταίος δεν ανήκει στην παρέα των Amigos.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος άφησε υπονοούμενα ότι πάντα ήταν σταθερός στις απόψεις του κι όχι όπου φυσάει ο άνεμος, αλλάζοντας παρέες. Αυτό έκανε τον Ηλία να ξεσπάσει σε κλάματα λέγοντας: «Δεν ξέρω τι έχω κάνει λάθος και δεν μου μιλούν. Νιώθω ότι αν πάω να μιλήσω στον Σάκη στην καλύβα, τους προδίδω και δεν μου πολυμιλάνε. Είμαστε πέντε άτομα και πρέπει αν είμαστε όλοι μια παρέα. Γιατί πρέπει να είμαστε τρεις και δυο; Μπορεί να πάω στον Σάκη επειδή η Μαριαλένα θα είναι στο νοσοκομείο και να νιώθω ένα σούσουρο από πίσω», ανέφερε.

«Όταν γυρίσαμε από το έπαθλο εννοείται πως ένιωσα ότι δεν πάει να χάσαμε, εσύ βολεύτηκες. Άκουσα και κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν, ότι κάποιοι επιλέγουν να τα έχουν καλά με όλους. Δηλαδή θα πρέπει να τσακώνομαι κι εγώ για να μην παρεξηγηθώ και να φαίνομαι ότι είμαι στην μέση; Έτσι είμαι σαν άνθρωπος, τσακώνομαι πολύ λίγες φορές» κατέληξε ο Ηλίας Μπόγδανος.