Νεαρός ηθοποιός περιγράφει πώς τον λήστεψαν στο Πεδίον του Άρεως: «Με πίεζε με το γόνατό του στον λαιμό» (vid)

Νεαρός ηθοποιός περιγράφει πώς τον λήστεψαν στο Πεδίον του Άρεως: «Με πίεζε με το γόνατό του στον λαιμό» (vid)
Πληθαίνουν τα περιστατικά βίας στην χώρα μας και ένας νεαρός περιέγραψε πώς τον λήστεψαν μέρα μεσημέρι στην Αθήνα.

Ένας νεαρός ηθοποιός περιέγραψε πώς τον λήστεψαν στο Πεδίον του Άρεως και την περιπέτεια που έζησε μέχρι να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα Κυψέλης.

Συγκεκριμένα ανέφερε στο Star: «Ήμουν στο πεδίο του Άρεως, είχα αφήσει κάποιον φίλο μου για να πάρει το ΚΤΕΛ, ήταν στις 14:15 περίπου το μεσημέρι. Έρχεται ένας τύπος προς το μέρος μου, μού ζητάει φωτιά και πριν προλάβω να του δώσω με αρπάζει από το χέρι. Με πίεζε, με τραβούσε προς τα μέσα, άρχιζε να μου ζητάει λεφτά και να με βρίζει. Άρχισα να φωνάζω "βοήθεια". Με έβαλε κάτω, με πίεζε με το γόνατό του στο λαιμό και μου πίεζε και πάρα πολύ το χέρι. Φώναζα βοήθεια, ευτυχώς πέρασε ένα ανδρόγυνο από μπροστά μου. Αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως δεν φοβήθηκε. Μου πήρε το κινητό, άρχισε να τρέχει και επιτόπου κάλεσα την αστυνομία...».

Ο ηθοποιός έδωσε στην αστυνομία την περιγραφή του ληστή και η ΔΙΑΣ άρχισε της έρευνες. Κατάφεραν να τον συλλάβουν στην οδό Ιουλιανού και Φυλής.

«Πήγα στην συνέχεια στο τμήμα της Κυψέλης κι έκανα αναγνώριση. Με το που τον είδα έφυγα πιο πέρα, ήμουν σε κατάσταση σοκ...», ανέφερε ο νεαρός στο Star.