Βρέφος 3 μηνών στην Βρετανία έχει το ίδιο μαλλί με τον Μπόρις Τζόνσον (pics)

Βρέφος 3 μηνών στην Βρετανία έχει το ίδιο μαλλί με τον Μπόρις Τζόνσον (pics)
Η μητέρα του μικρού αναφέρει ότι προς το παρόν δεν σκέφτεται να κόψει τα μαλλιά του γιου της, ενώ σκέφτηκαν να τον ονομάσουν «Μπόρις».

Eίναι μόλις τριών μηνών και ήδη είναι ήδη viral στην Βρετανία, καθώς μοιάζει πολύ στον πρωθυπουργός της χώρας, Μπόρις Τζόνσον.

O μικρός Ντέιβιντ, από το Σάρεϊ της Βρετανίας, έχει εντυπωσιακά ξανθά μαλλιά, μακριά και πυκνά, πολλά περισσότερα από μωρά μεγαλύτερης ηλικίας και πολύ διαφορετικά από τα σκούρα μαλλιά των γονιών του.

Η ομοιότητα με τον Βρετανό πρωθυπουργό εντοπίστηκε αμέσως από νοσοκόμες όταν ο Ντέιβντ γεννήθηκε την 1η Μαρτίου.Μάλιστα, ξένοι σταματούν τους γονείς του στο δρόμο, σχολιάζοντας την εμφάνιση του μικρού.

Η μητέρα του Τατιάνα Ντορονίνα, σύμφωνα με την Daily Mail, δήλωσε: «Ο Ντέιβιντ είναι σαν διασημότητα. Όλοι κυριολεκτικά τρελαίνονται με την εμφάνισή του. Όλοι τον συγκρίνουν με τον Μπόρις Τζόνσον αμέσως μόλις τον δουν».

Ο Ντέιβιντ γεννήθηκε μετά την 40η εβδομάδα της κύησης με βάρος 4,3 κιλά αλλά η πρώτη σκέψη της μητέρας του ήταν τα μαλλιά του.

Πηγή: Reader.gr