SYMFONISK: Η νέα κορνίζα με ηχείο WiFi έρχεται για να αναβαθμίσετε το χώρο σας (vid)

SYMFONISK: Η νέα κορνίζα με ηχείο WiFi έρχεται για να αναβαθμίσετε το χώρο σας (vid)
Μια νέα ενδιαφέρουσα συσκευή θα γίνει διαθέσιμη από τα μέσα Οκτωβρίου.

Η IKEA επεκτείνει τη σειρά προϊόντων SONOS και έτσι παρουσίασε τη νέα της κορνίζα SYMFONISK με ηχείο WiFi. Στόχος της είναι να φέρει την τέχνη μέσα στο σπίτι, αλλά και να ενσωματώσει την τεχνολογία ασύρματου streaming για τον ήχο, δημιουργώντας έτσι μια μοναδική εμπειρία στο εσωτερικό του σπιτιού σας.

Απεικονίζει ένα σύγχρονο έργο για να είναι εύκολα προσαρμόσιμο στο στιλ κάθε σύγχρονου σπιτιού, ενώ προσφέρει και δυνατότητα αντικατάστασης του μπροστινού πάνελ για να το φέρετε ακόμη πιο κοντά στα μέτρα σας. Θα γίνει διαθέσιμο από την 1η Οκτωβρίου στα φυσικά καταστήματα της αλυσίδας ΙΚΕΑ, αλλά και στο επίσημο site της εταιρείας, με 14 διαφορετικά χρώματα.

Η συσκευή μπορεί να συνδεθεί ασύρματα στο διαδίκτυο μέσω του WiFi του σπιτιού σας, ενώ μπορεί να επικοινωνήσει με άλλα μοντέλα της ίδιας σειράς ή και ηχεία της SONOS για να προσφέρει ένα πολλαπλό σύστημα ήχου μέσα στο σπίτι σας. Η σύνδεση των ηχείων και οι περαιτέρω ρυθμίσεις είναι εφικτές μέσα από την επίσημη εφαρμογή SONOS S2 και μπορείτε ακόμη και να απομονώσετε διαφορετικούς ήχους σε διαφορετικά δωμάτια.

Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση της νέας σειράς SYMFONISK μέσα από τον παρακάτω player.