Επανεμφάνιση του αρχιμαφιόζου Πεκέρ: «Υπάρχει μεγάλο ρίσκο να με δολοφονήσουν» (vid)

Επανεμφάνιση του αρχιμαφιόζου Πεκέρ: «Υπάρχει μεγάλο ρίσκο να με δολοφονήσουν» (vid)
Το νέο βίντεο του Πεκέρ άγγιξε γρήγορα τα 4 εκατ. views και έκανε λόγο μεγάλο ρίσκο δολοφονίας του.

Χαμογελαστός αλλά όπως πάντα με επιθετικό ύφος, ο μαφιόζος Σεντάτν Πεκέρ, ο... εφιάλτης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε με νέο βίντεο. Ύστερα από δύο εβδομάδες και μετά την τελευταία του υπόσχεση περί αποκαλύψεων τον γαμπρό του Τούρκου προέδρου, φήμες τον ήθελαν να έχει συλληφθεί.

Ετσι το βράδυ της Κυριακής, 20 Ιουνίου, ο Σεντάτ Πεκέρ ανέβασε νέο βίντεο, στο οποίο ισχυρίστηκε ότι οι Αρχές της Τουρκίας, του ζήτησαν να μην ανεβάζει βίντεο για 15 μέρες τουλάχιστον καθώς υπάρχει σχέδιο συνωμοσίας εναντίον του!

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης, ο Πεκέρ στο νέο βίντεο ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Αξιότιμοι φίλοι μου κάποιοι ισχυρίστηκαν πως έχω πεθάνει ή πως έχω φυλακιστεί. Επίσης πως τα μηνύματα μου στο twitter πως τα γράφουν άλλοι κι όχι εγώ. Για αυτό αισθάνθηκα την υποχρέωση να γυρίσω και να δημοσιεύσω αυτό το σύντομο βίντεο.

Αξιότιμοι φίλοι μου δεν αποφάσισα εγώ να μην δημοσιεύω βίντεο. Στη χώρα την οποία ζω με ενημέρωσαν πως είμαι στο κόκκινο δηλαδή υπάρχει μεγάλο ρίσκο να με δολοφονήσουν… Σε 15 ημέρες θα επανεξετάσουν το ρίσκο για τη ζωή μου για συνωμοσία εναντίον μου και θα αποφασίσουν. Όμως εγώ ή εδώ ή σε άλλη χώρα ή με άλλον τρόπο και θα ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε. Αξιότιμοι φίλοι μου, να είστε καλά, να μην στερείτε τις προσευχές σας. Ο Θεός να σας προσέχει!».

Τέλος να σημειωθεί ότι το νέο βίντεο του Πεκέρ άγγιξε γρήγορα τα 4 εκατ. views.

Πηγή: reader.gr