Πρώην εργαζόμενη ξενοδοχείων αποκαλύπτει: «Τα παπλώματα δεν πλένονται, μην τα ακουμπήσετε» (vids)

Πρώην εργαζόμενη ξενοδοχείων αποκαλύπτει: «Τα παπλώματα δεν πλένονται, μην τα ακουμπήσετε» (vids)
Μια γυναίκα που έχει εργαστεί στο παρελθόν σε μεγάλα ξενοδοχεία αποκάλυψε τα μυστικά τους.

Η Τζανέσα Ρίτσαρντ, η οποία έχει εργαστεί σε ξενοδοχεία ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok και αποκαλύπτει τα μεγάλα μυστικά τους. Βάσει της προσωπικής εμπειρίας της αναφέρει πως οι ρεσεψιονίστ δεν επιτρέπεται να λένε τον αριθμό του δωματίου δυνατά.

Άλλωστε, όπως επισημαίνει, «γι' αυτό συνήθως τον γράφουμε σε έναν φάκελο και όταν σας τον παραδίδουμε, λέμε: "Αυτός είναι ο αριθμός του δωματίου σας"».

Επίσης, οι αλυσίδες των ξενοδοχείων ποικίλλουν στην πολιτική τους όσον αφορά στην αναβάθμιση των επισκεπτών τους, αλλά υπάρχει περίπτωση να προσφερθεί η δυνατότητα ενός καλύτερου δωματίου χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Η Τζανέσα συστήνει την πραγματοποίηση της κράτησης απευθείας μέσω του ξενοδοχείου καθώς, με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες δεν θα βρεθούν προ εκπλήξεως όσον αφορά στον τύπο του δωματίου που επιθυμούν.

@janessarichard

Reply to @stephaniewillhoit Part 3! 😬

♬ Astronaut In The Ocean - Masked Wolf

Σε ότι αφορά το πρωινό, η Τζανέσα υποστηρίζει πως αν η διαμονή του πελάτη το περιλαμβάνει και αναχωρήσει πριν από την έναρξή του, μπορεί να ζητήσει να το πάρει σε πακέτο. Ακόμα αποκάλυψε ότι τα περισσότερα ξενοδοχεία δεν πλένουν τα παπλώματα μεταξύ των επισκεπτών στα δωμάτια, επισημαίνοντας: «Τα πλένουν ίσως μία φορά τον χρόνο, πράγμα που είναι πραγματικά αηδιαστικό και έτσι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε, όταν μπείτε στο δωμάτιο, είναι να αφαιρέσετε το πάπλωμα!».

Τέλος προειδοποιεί τους πελάτες να μην περπατούν ξυπόλητοι στα χαλιά των ξενοδοχείων, γιατί ναι μεν μπορεί να σκουπίζονται τακτικά, αλλά δεν καθαρίζονται καλά το ίδιο συχνά.

@janessarichard

Spilling some 🍵 as an ex-hotel employee Part 4! #fyp #hotelfacts #pregnant #pregnancy #canadianmamas #canadian

♬ Stuck in the Middle - Tai Verdes