Λύγισε ο Ηλίας που τελειώνει το Survivor: «Είναι το σπίτι μας» (vid)

Λύγισε ο Ηλίας που τελειώνει το Survivor: «Είναι το σπίτι μας» (vid)
Ο Ηλίας Μπόγδανος λύγισε και πάλι μπροστά στην κάμερα αφού συνειδητοποιεί ότι το Survivor φτάνει στο τέλος του.

Το Survivor οδεύει προς το τέλος του και οι παίκτες συνειδητοποιούν ότι σύντομα θα αποχαιρετήσουν τον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, ο Ηλίας Μπόγδανος είχε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση λόγω του ότι θα αναγκαστούν να αποχωριστούν την παραλία που για έξι ολόκληρους μήνες υπήρξε το σπίτι τους.

Ο παίκτης του Survivor μιλώντας για τη στιγμή που θα πρέπει να φύγουν, ξέσπασε σε κλάματα. «Δε θέλω να το πάω προσωπικά και να πω πόσο μου έχουν λείψει τα παιδιά που έχουν φύγει, η Καρολίνα, ο Παύλος, η Νικολέττα κτλ. Θέλω να πω ότι μου έχουν λείψει οι καταστάσεις και όπου κοιτάμε βλέπουμε εικόνες. Σαν χθες μου φαίνεται η πρώτη μέρα που είχα έρθει και με καλωσόρισαν τα παιδιά. Κοιτάζω και βλέπω την ένωση. Πως εκεί που ήμασταν σε μια παραλία η κόκκινη ομάδα ξαφνικά έπρεπε να διαχειριστούμε όλο αυτό τον πανικό.

Που ήταν τόσα άτομα εδώ, στο μέρος που ήμασταν μόνοι μας. To ότι δεν άντεχα τις εντάσεις και με κάποια άτομα είπαμε να φτιάξουμε την καλύβα των Amigos την πρώτη, μου φαίνεται ότι έχει περάσει πάρα πολύ γρήγορα όλο αυτό. Μπορεί να έχει περάσει πολύς καιρός και να μου μου έχουν λείψει όλοι οι δικοί μου αλλά μου φαίνεται σαν χθες η μέρα που ήρθα εδώ και προσπαθώ να σκεφτώ τι θα πω στους δικούς μου. Δεν ξέρω, είναι τόσα πολλά, είναι μια ζωή ολόκληρη, μπορεί να ακούγεται αστείο αλλά είναι το σπίτι μας αυτή τη στιγμή και θα το αποχωριστούμε σε πολύ λίγο» είπε χαρακτηριστικά με δάκρυα στα μάτια ο Ηλίας Μπόγδανος.

Δείτε το βίντεο