Χώρισε το ζευγάρι στην Ουκρανία που είχε δεθεί με χειροπέδες για να μείνει για πάντα μαζί

Χώρισε το ζευγάρι στην Ουκρανία που είχε δεθεί με χειροπέδες για να μείνει για πάντα μαζί
Το ερωτικό πείραμα του ζευγαριού από την Ουκρανία τελικά απέτυχε.

Ο Αλεξάντρ και η Βικτόρια ένα ζευγάρι από την Ουκρανία αποφάσισαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να κάνουν κάτι για να ενισχύσουν την σχέση τους και να μείνουν για πάντα μαζί. Πέρασαν χειροπέδες στους καρπούς τους θέλοντας να δείξουν ότι αυτή η κίνηση θα τόνωνε τη σχέση τους και θα ισχυροποιούσε τον δεσμό τους.

Ο Αλεξάντρ και η Βικτόρια επί 123 μέρες ζούσαν δεμένοι ο ένας με τον άλλον και έκαναν τα πάντα μαζί. Αυτό όμως ανέδειξε τα προβλήματα της σχέσης τους. Η Βικτόρια ήθελε το μυστήριο και τον προσωπικό της χώρο. Ωστόσο, ήταν μαζί κάθε στιγμή, ακόμη και κατά την προσωπική υγιεινή του ενός και του άλλου. Έκαναν μαζί διάλειμμα για τσιγάρο, συνόδευε ο ένας τον άλλον στη δουλειά, εκείνος πωλητής αυτοκινήτων, εκείνη τεχνικός βλεφαρίδων. Τελικά, η Βικτόρια αναγκάστηκε να παραιτηθεί γιατί οι πελάτισσες δεν αισθάνονταν άνετα να βλέπουν τον Αλεξάντρ στο πλευρό της όσο εκείνη περιποιούνταν τις βλεφαρίδες τους.

«Η Βικτόρια θέλει να επιστρέψει στον ρυθμό της πρότερης ζωής της, της λείπει να κάνει ό,τι αγαπούσε» είπε ο Αλεξάντρ κάποια στιγμή σημειώνοντας ότι οι δυσκολίες του να είναι δεμένοι μαζί αυξάνονταν. «Δεν αντιδρά καλά στις προτάσεις μου να συνεχίσουμε μαζί να κάνουμε ό,τι αγαπά εκείνη».

Η Βικτόρια στάθηκε απέναντι από τον Αλεξάντρ: «Αυτοί οι τέσσερις μήνες ήταν οι πιο κουλ της ζωής μου. Δεν θα το ξεχάσω. Σ' ευχαριστώ», του είπε. Μόλις οι χειροπέδες έσπασαν η Βικτόρια αναφώνησε: «Γιούπι! Είμαι επιτέλους ελεύθερη!» και μιλώντας στην κάμερα προέτρεψε όλες τις γυναίκες να έχουν τον προσωπικό τους χώρο ενώ τόνισε ότι κανένα ζευγάρι δεν πρέπει να μιμηθεί το παράδειγμά τους.

«Νομίζω είναι καλό μάθημα για εμάς, άλλα ζευγάρια στην Ουκρανία και στο εξωτερικό να μην επαναλάβουν αυτό που κάναμε!» είπε η Βικτόρια και παραδέχτηκε ότι θέλει να επιστρέψει στη φυσιολογική της ζωή και να επικεντρωθεί στην προσωπική της εξέλιξη. «Έγινε ξεκάθαρο ότι δεν ήμασταν πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Δεν ταιριάζουμε ο ένας με τον άλλον. Έχουμε διαφορετικά μονοπάτια στη ζωή μας», συνέχισε ενώ ο Αλεξάντρ πρόσθεσε: «Εντελώς διαφορετικά μονοπάτια. Έχουμε διαφορετική άποψη για πολλά θέματα στη ζωή».