Τριαντάφυλλος: «Τον έχουν καταλάβει και οι πέτρες τον Ασημακόπουλο»

Τριαντάφυλλος: «Τον έχουν καταλάβει και οι πέτρες τον Ασημακόπουλο»
Για όλους και για όλα μίλησε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος αναφέρθηκε σε όσα βίωσε στο Survivor.

Απαντήσεις σε ερωτήματα που είχε ο κόσμος κατά την διάρκεια παραμονής του στο Survivor έδωσε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στον Τηλεθεατή.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την στάση των Amigos απέναντί του, τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή καθοδηγούνται από τον Ηλία Μπόγδανο. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και όσα είπε για την Καρολίνα Καλύβα αλλά και για τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ποιος είναι αυτός που κινεί τα νήματα στους Amigos; Ο Ηλίας;

«Αυτή τη στιγμή, ναι. Τα άλλα απιδιά φοβούνται επειδή είναι καλός αγωνιστικά και θέλουν να τα έχουν καλά μαζί του. για να τα πάρει μαζί του στα έπαθλα. Γενικά, όταν είσαι καλός αγωνιστικά σε πλησιάζουν και είναι δίπλα σου. Εγώ, λόγω του ποδιού, λόγω της διαφοράς ηλικίας – ήμουν μεγαλύτερος από όλους-, δεν ήμουν καλός στο αγωνιστικό κομμάτι. Αλλά δεν έχει σημασία αυτό. Για να είσαι «Survivor» πρέπει να αντέχεις τα πάντα, δεν είναι μόνο το αγωνιστικό. Το πιο σημαντικό είναι να αντέξεις τις συνθήκες, ακολουθεί ψυχολογικό κομμάτι και μετά έρχεται το αγωνιστικό».

Ο Ηλίας είναι την μία μέρα έτσι και την άλλη αλλιώς; Την μία μέρα φίλος και την άλλη εχθρός;

«Αυτό έχει δείξει. Το έχω πει πολλές φορές. Είναι λίγο περίεργο αυτό για τον Ηλία. Γενικά οι Amigos είχα αυτήν την στάση. Δεν ξέρω γιατί το κάνουν αλλά ήταν όπου φυσάει ο άνεμος».

Η Καρολίνα;

«Στην αρχή ήμασταν πολύ κοντά. Τον τελευταίο μήνα είχε υπερβολικά νεύρα, δεν της αρέσει να χάνει. Έχασε και τα καλά έπαθλα κι εκεί έπαθαν σοκ οι Amigos. Αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Επειδή είναι αθλήτρια πίστευα ότι μπορεί να το διαχειριστεί καλύτερα, δεν το περίμενα από την Καρολίνα. Τον τελευταίο καιρό την ρωτούσα συνέχεια τι έχει πάθει. Από εκεί και πέρα, είναι αυτό που έχετε δει».

Ο Ασημακόπουλος;

«Τον έχουν καταλάβει κι οι πέτρες πλέον. Είναι όπου φυσάει ο άνεμος, ανά πέντε λεπτά αλλάζει χαρακτήρα. Ήμασταν πολύ καλά, δεν τον είχα καταλάβει, αλλά ευτυχώς μου έδειξε ο Θεός κάποια σημάδια. Είναι κρίμα για κάποια πράγματα που έχει κάνει, έχει βγάλει κακία χωρίς λόγο. Τον πείραζε πολύ που έχανε τα έπαθλα, που έχανε το φαγητό. Όλους μας πείραζε αλλά αυτός ξεσπούσε υπερβολικά. Και ήταν αυτός, όταν ήμασταν στην Κόκκινη ομάδα, που μου έλεγε να μην παίξω για να κερδίσουμε. Υπήρχε πάρα πολλή πίεση από κάποιους για να μην γίνει αυτό. Εγώ ήξερα ότι είχε αντίκτυπο σε μένα αλλά το έκανα για αυτούς».