Σπουδαία πρόταση από Καλλιάνο: «Οι 300 χιλ. της επικήρυξης των δολοφόνων της Καρολάιν να δοθούν σε ορφανά και στην οικογένειά της» (pic)

Σπουδαία πρόταση από Καλλιάνο: «Οι 300 χιλ. της επικήρυξης των δολοφόνων της Καρολάιν να δοθούν σε ορφανά και στην οικογένειά της» (pic)
Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνο πρότεινε τα λεφτά αυτά να δοθούν σε ιδρύματα ορφανών παιδιών της χώρας και στην ίδια την οικογένεια της Καρολάιν για να μεγαλώσουν αυτό το κοριτσάκι.

Με κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, είχε προκηρυχθεί χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε έδινε στοιχεία και πληροφορίες για “τη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά”.

Το έγκλημα εξιχνιάστηκε, ληστές δεν υπήρξαν αλλά ο ίδιος της ο άντρας ήταν ο στυγερός δολοφόνος, ωστόσο ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος πρότεινε μέσω του facebook του κάτι πολύ ωραίο.

Παρακαλεί την Κυβέρνηση αυτό το ποσό να δοθεί σε ιδρύματα με ορφανά αλλά και στην οικογένεια της Καρολάιν, που θα κληθεί τώρα να μεγαλώσει το 12 μηνών κοριτσάκι της.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο Γιάννης Καλλιάνος αναφέρει:

«Παρακαλώ θερμά την Κυβέρνηση, οι 300.000 ευρώ της επικήρυξης των δολοφόνων της Καρολάιν, να δοθούν αναλογικά σε ιδρύματα ορφανών παιδιών της χώρας και ένα μέρος αυτών στην ίδια την οικογένεια της Καρολάιν για να μεγαλώσουν αυτό το κοριτσάκι χωρίς να του λείψει τίποτα. Παρακαλώ θερμά την Κυβέρνηση να προβεί σε αυτή την κίνηση».

Πολύς κόσμος αν κρίνουμε από τα εκατοντάδες σχόλια κάτω από την ανάρτησή του επικροτεί αυτή την κίνηση και θα ήθελε να γίνει πράξη.