Δύο δωρεάν παιχνίδια για το PC για να «λιώσετε» το τριήμερο (vids)

Παύλος Παπαπαύλου
Δύο δωρεάν παιχνίδια για το PC για να «λιώσετε» το τριήμερο (vids)
Διασκεδάστε τώρα με τα Overcooked 2 και Hell is Other Demons

Το τριήμερο ξεκινάει και τι καλύτερο από το να το απολαύσετε με δύο παιχνίδια στο PC σας που μπορείτε και να τα αποκτήσετε δωρεάν, αλλά και να τα κρατήσετε για πάντα. Ο λόγος για τις νέες προσφορές του Epic Games Store, του ηλεκτρονικού καταστήματος της Epic που προσφέρει αυτές τις μέρες τα Overcooked! 2 και Hell is Other Demons.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε λογαριασμό στο επίσημο site (εδώ) και στη συνέχεια να κινηθείτε στο μέσο της κεντρικής σελίδας για να βρείτε τις προσφορές της εβδομάδας. Τα δύο games προσφέρονται έως και τις 25 Ιουνίου χωρίς χρέωση και αν τα προλάβετε, μένουν για πάντα στη συλλογή σας.

Το Overcooked! 2 είναι ένα game όπου οι παίκτες πρέπει να συνεργαστούν αρμονικά, να ολοκληρώσουν συνταγές και να προλάβουν να τελειώσουν τη δουλειά τους πριν ολοκληρωθεί το χρονικό περιθώριο που τους δίνεται.

Το Hell is Other Demons είναι ένα κλασικό action platform shooter με στοιχεία Roguelite, όπου και θα πρέπει να εξερευνήσετε έναν τεράστιο κόσμο γεμάτο δαίμονες και να έρθετε αντιμέτωποι με καταιγιστικές οver-the-top μάχες. Όλα αυτά με ένα εξαιρετικό soundtrack να σας συνοδεύει.