Ζήσαμε το μεγαλείο του να βλέπεις μεγάλο ματς σε (πραγματικά) μεγάλη οθόνη (vid)

Ζήσαμε το μεγαλείο του να βλέπεις μεγάλο ματς σε (πραγματικά) μεγάλη οθόνη (vid)
H LG OLED 65’’ που υπάρχει στην αίθουσα σύνταξης του Gazzetta άλλαξε επίπεδο στο πώς οι δημοσιογράφοι του site απολαμβάνουν πλέον το ποδόσφαιρο.

H Πέμπτη (17/6) δεν ήταν μία ακόμη Πέμπτη στο γραφείο. Δεν θα καθόμουν στον υπολογιστή μου και θα περίμενα ν' αρχίσουν οι αγώνες της ημέρας προκειμένου να ξεκινήσω τον live σχολιασμό και το moderation των comments των αναγνωστών.

Γιατί την Πέμπτη στην αίθουσα σύνταξης του Gazzetta με υποδέχτηκε μια LG OLED 65’’ και οι συνάδελφοι της πρωινής βάρδιας, οι οποίοι την γυρόφερναν σαν αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο που μόλις είχε προσγειωθεί από άλλο πλανήτη. Κάποιοι άλλαζαν γωνίες απορώντας πώς μπορούσαν να βλέπουν εξίσου καλά απ' όπου κι αν βρίσκοταν και κάποιοι άλλοι στέκονταν πλάι της χωρίς να μπορούν να πιστέψουν πόσο λεπτή ήταν. Κάποιοι τρίτοι που είχαν πιάσει το νόημα, είχαν τοποθετήσει ήδη μπροστά της ένα καναπέ και είχαν παραγγείλει φτερούγες κοτόπουλου, burgers και αναψυκτικά προκειμένου να παρακολουθήσουμε εκεί τα παιχνίδια της ημέρας.

Γιατί τι άλλο θες προκειμένου να απολαύσεις στο μέγιστο τους αγώνες που διαξέγονται κάθε μέρα πέρα από μια τηλεόραση από άλλο πλανήτη, καλή παρέα και νόστιμο φαγητό;

Όπως θα δεις στο video που ακολουθεί, εμείς στο Gazzetta, δεν χρειαζόμαστε τίποτα παραπάνω:

Αφού ξαναείδα κι εγώ το video, θα προσπαθήσω να βάλω για λίγο στην άκρη τον ενθουσιασμό για την LG OLED 65’’ -που προφανώς κρατάει ακόμα- και θα αναφερθώ στα βασικά χαρακτηριστικά της που την κάνουν να μοιάζει εξωγήινη.

......

-Οι τηλεοράσεις LG OLED διαθέτουν αυτο-φωτιζόμενα pixels που ανάβουν ένα-ένα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπορούν να εμφανίζουν γρήγορη κίνηση στα αθλητικά με λιγότερο θόλωμα σε σχέση με τις τηλεοράσεις LED που διαθέτουν οπίσθιο φωτισμό. Έτσι, μπορείς να ζήσεις την κάθε γρήγορη φάση σε όλο της το μεγαλείο.

-Διαθέτουν την υπηρεσία Sports Alert, χάρη στην οποία μετά την εγγραφή σου θα λαμβάνεις ειδοποιήσεις σχετικά με αποτελέσματα αγώνων, αγώνες και ώρες έναρξης.

.....

-Επίσης, χάρη στην τεχνολογία Bluetooth Surround Ready θα νιώθεις λες και βρίσκεσαι στο γήπεδο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να βυθιστείς στην τρισδιάστατη γηπεδική ατμόσφαιρα είναι να συνδέσεις δύο ίδια ηχεία Bluetooth στην τηλεόρασή σου.

Οι μεγάλοι αγώνες χρειάζονται μεγάλη οθόνη και μια LG OLED θα σου αποδείξει περίτρανα το γιατί.