Η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψε τη μόνη σκηνή της που μπορεί να παρακολουθεί: «Δεν αντέχω να βλέπω τον εαυτό μου» (vid)

Η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψε τη μόνη σκηνή της που μπορεί να παρακολουθεί: «Δεν αντέχω να βλέπω τον εαυτό μου» (vid)
Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε τη μόνη σκηνή της που μπορεί να κάτσει να δει και εξήγησε και τους λόγους…

Μπορεί ο κόσμος να πιστεύει πως οι ηθοποιοί και οι καλλιτέχνες γενικότερα είναι νάρκισσοι, που κάθονται και χαζεύουν τον εαυτό τους στην οθόνη ή τον ακούνε (τραγουδιστές), αλλά πιστέψτε μας, είναι αρκετοί αυτοί που έχουν καταγράψει μάλιστα πολλά “χιλιόμετρα” σταδιοδρομίας, που δεν μπορούν να εξοικειωθούν με την εικόνα τους.

Ένα τρανταχτό παράδειγμα ηθοποιών αυτής της κατηγορίας είναι η Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία δεν αντέχει να βλέπει τις σκηνές που έχει παίξει στις ταινίες της. Της γυρίζει και τέρμα. Δεν αισθάνεται καλά να βλέπει τον εαυτό της, δεν νιώθει οικεία και έτσι το αποφεύγει.

Όπως εξήγησε η ίδια, από τις 54 ταινίες και τις 14 σειρές που έχει γυρίσει, μόνο μία είναι η σκηνή της αυτή που μπορεί να κάτσει να δει. Δεν υπάρχει δεύτερη…
Μιλάμε για τη σκηνή από την ταινία The Royal Tenenbaums (2001) στην οποία υποδύθηκε την Margot Tenenbaum.

Στη σκηνή αυτή ο χαρακτήρας της Γκουίνεθ Πάλτροου κατεβαίνει από το λεωφορείο και σμίγει ξανά με τον αδερφό της Ρίτσι (Luke Wilson).

«Ο πατέρας μου ήταν εκεί, στα γυρίσματα και ήταν μια ειδική μέρα για μένα», είπε η 48χρονη ηθοποιός στο Entertainment Weekly: «Πραγματικά μισώ το να βλέπω τον εαυτό μου στις ταινίες μου. Αυτή είναι η μόνη σκηνή που μπορώ να κάτσω να παρακολουθήσω τον εαυτό μου, σε όλη μου την καριέρα».

Ο πατέρας της ηθοποιού Μπρους Πάλτροου, πέθανε ξαφνικά στη Ρώμη, την επόμενη χρονιά της ταινίας, από επιπλοκές που του παρουσιάστηκαν από πνευμονία.