Στα… μαχαίρια ο ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Τσαλίκη, καταγγέλει το συμβόλαιό του (vids)

Στα… μαχαίρια ο ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Τσαλίκη, καταγγέλει το συμβόλαιό του (vids)
Στα άκρα οδηγούνται οι επαγγελματικές σχέσεις του ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Τσαλίκη.

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Τσαλίκη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των πρωινών εκπομπών. Η «διαμάχη» ξέσπασε λόγω της παρουσίασης του Big Brother, με το σταθμό του Φαλήρου να καταγγέλει το συμβόλαιο του τραγουδιστή για εχεμύθεια.

Ο Γιώργος Τσαλίκης είχε δηλώσει πριν από μερικές μέρες πως θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother, γεγονός που προκάλεσε την δυσαρέσκεια του καναλιού.

«Δεν κάνω συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, έχω υπογράψει συμβόλαιο. Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother. Το συμβόλαιό μου είναι 1+1 χρόνο, ένα ισχυρό συμβόλαιο, όπως πρέπει. Δεν είπα δύσκολα το “ναι” για το Big Brother γιατί με τον ΣΚΑΪ έχω μια πολύ καλή σχέση. Τα τελευταία χρόνια έχουμε συζητήσει διάφορα project. Mου αρέσει πάρα πολύ το project. Το παρακολουθούσα όπως ξέρετε. Το κρατήσαμε όπως έπρεπε, δεν έκανα δηλώσεις. Νιώθω ασφάλεια διότι υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι θα κάνουμε ένα προϊόν όπως πρέπει. Συζητούσαν για κάποια άτομα στον σχολιασμό», είχε πει ο τραγουδιστής στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Λίγο μετά από αυτή τη δήλωση ο ΣΚΑΪ τον διέψευσε δημοσίως, λέγοντας πως ενώ δεν έχει βγει επίσημα ο δεύτερος κύκλος του Big Brother εκείνος λέει ανοιχτά πως θα είναι ο παρουσιαστής.

Παρά το γεγονός ότι από τον ΣΚΑΪ υπήρξε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιώργο Τσαλίκη, ο σταθμός αποφάσισε να μην προχωρήσει τελικά, καθώς θεωρεί ότι καταστρατηγήθηκαν από την πλευρά του οι κανόνες εχεμύθειας και εμπιστοσύνης που τηρούνται στην τηλεοπτική αγορά, όπως είθισται σε αντίστοιχες περιπτώσεις.