Παραδόθηκε στις αρχές η «τσιλιαδόρος» στη δολοφονία της Χριστίνας Κλουτσινιώτη στη Ζάκυνθο

Παραδόθηκε στις αρχές η «τσιλιαδόρος» στη δολοφονία της Χριστίνας Κλουτσινιώτη στη Ζάκυνθο
Παράλληλα συνεχίζονται οι πολύωρες ανακρίσεις, ενώ τρεις από τους εφτά συλληφθέντες έχουν ήδη προφυλακιστεί.

Στο αστυνομικό τμήμα της Ζακύνθου παραδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (15/6) η 27χρονη φερόμενη ως «τσιλιαδόρος» στη δολοφονία της 37χρονης Χριστίνας στη Ζάκυνθο σύμφωνα με το τοπικό imerazante.gr!

Η οδηγός του Smart

H 27χρονη βρισκόταν στη Ζάκυνθο την ημέρα της δολοφονίας και αποχώρησε την επομένη. Από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων και επιχειρήσεων καταγράφηκε το αυτοκίνητο μάρκας Smart μαύρου χρώματος, με φιμέ τζάμια και φιμέ κάλυμμα στις πινακίδες κυκλοφορίας και οδηγό μια γυναίκα.

Μέσα από την έρευνα προέκυψε πως το συγκεκριμένο όχημα είχε τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά με το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της 27χρονης. Στη συνέχεια εντοπίζεται η μοτοσυκλέτα των δραστών από τις κάμερες ασφαλείας βενζινάδικου στο Λαγανά και μετά από 28 δευτερόλεπτα ξανά με αντίθετη κατεύθυνση προς τον τόπο της δολοφονίας. Μάλιστα διασταυρώθηκε με το μαύρο Smart.

Τρεις προφυλακιστέοι

Παράλληλα, συνεχίζονται οι πολύωρες ανακρίσεις των επτά συλληφθέντων που φέρεται να έχουν εμπλοκή στη δολοφονική επίθεση κατά της γυναίκας του Ντίμη Κορφιάτη.

Ήδη, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, έχουν προφυλακιστεί οι τρεις από τους συλληφθέντες και βρίσκονται σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας.

Πρόκειται, για τον 39χρονο φερόμενο ως εκτελεστή της 37χρονης, τον 38χρονο φερόμενο ως οδηγό της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά την επίθεση στο ζεύγος Κορφιάτη και τον φερόμενο ως οδηγό του σκάφους που τους μετέφερε εκτός του νησιού της Ζακύνθου.

Από κει και πέρα, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν τρεις από τους συλληφθέντες, ενώ εκκρεμεί και η απολογία του έβδομου.