Την έδιωξαν από μπαρ της Βρετανίας για τα ρούχα της, πόσταρε τα παράπονά της στο TikTok

Την έδιωξαν από μπαρ της Βρετανίας για τα ρούχα της, πόσταρε τα παράπονά της στο TikTok
Η μπλούζα που φορούσε μια νεαρή κοπέλα, έγινε η αιτία να πεταχτεί κακήν κακώς έξω από ένα μπαρ στη Βρετανία μαζί με μια φίλη της.

«Ταπεινωμένη» και «θύμα σεξιστικής συμπεριφοράς» δήλωσε μια 20χρονη κοπέλα από τη Βρετανία, στην οποία έδειξαν την πόρτα εξόδου επειδή το τοπ που φορούσε κρίθηκε προκλητικό.

Η νεαρά ονόματι Μόλι Γουντ, σύμφωνα με τη Daily Mail, πήγε μετά το Αγγλία - Κροατία του Euro 2020 μαζί με μια φίλη της να πιει ένα ποτό αλλά ο υπεύθυνος του μπαρ της είπε ότι το μπλουζάκι που φοράει έχει... πολύ λίγο ύφασμα. Για την ακρίβεια, είπε πως ο υπεύθυνος του μπαρ σχολίασε μόλις την είδε «Το ρούχο σας είναι σαν να μπήκε άνδρας χωρίς να φοράει μπλούζα.

Διώχνουμε άνδρες χωρίς μπλούζα όλη μέρα από το μαγαζί» είπε απευθυνόμενος στη Μόλι ο υπεύθυνος του μπαρ.

«Το ρούχο σας είναι απρεπές, δεν γίνεται να φοράτε τέτοιο πράγμα» της είπε.

@mollie_wood

BACK OF BEYOND WETHERSPOONS u sexist fucking pigs

♬ original sound - moll

Όπως είπε η Μόλι Γουντ, μια εβδομάδα νωρίτερα είχε πάει στο ίδιο μαγαζί και τη σέρβιραν κανονικά. Μάλιστα όπως είπε, είχε ψάξει και δεν είχε βρει κάτι στους κανονισμούς του μαγαζιού που να προβλέπει περιορισμούς στο ντύσιμο των θαμώνων.

Όπως μάλιστα είπε, όταν έφυγαν και ηρέμησαν μαζί με τη φίλη της, γύρισαν πίσω πιο ήρεμες για να διαμαρτυρηθούν για τη σεξιστική συμπεριφορά που είχαν αντιμετωπίσει, αντιμετώπισαν ακόμα χειρότερη επίθεση.

Πηγή: Reader.gr