Νεκρή η ηθοποιός Lisa Banes, την παρέσυρε σκούτερ και την εγκατέλειψαν (vid)

Νεκρή η ηθοποιός Lisa Banes, την παρέσυρε σκούτερ και την εγκατέλειψαν (vid)
Τραγικό τέλος για την ηθοποιό Λίζα Μπέινς που είχε παίξει στην ταινία «Cocktail» δίπλα στον Τομ Κρουζ. Την παρέσυρε σκούτερ και ο οδηγός του την εγκατέλειψε.

Στα 65 της χρόνια έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Λίζα Μπέινς, την οποία χτύπησε σκούτερ στο Μανχάταν, με τον οδηγό να την εγκαταλείπει αβοήθητη.

Η άτυχη ηθοποιός που έμενε μόνιμα στο Λος Άντζελες πήγαινε στην παλιά της δραματική σχολή Τζούλιαρντ. Η σύζυγός της, Κάθριν Κράνχολντ απηύθυνε έκκληση σε όποιον έχει οποιαδήποτε πληροφορία για τον οδηγό του σκούτερ που εγκατέλειψε το θύμα και εξαφανίστηκε, να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Σύμφωνα πάντως με μαρτυρίες, ο οδηγός του σκούτερ πέρασε με κόκκινο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει την 65χρονη ηθοποιό που υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό τραύμα.

«Είμαστε συντετριμμένοι από τον τραγικό και παράλογο θάνατο της Λίζα. Ήταν μια γυναίκα με πνεύμα, ευγένεια και γενναιοδωρία, αφιερωμένη στη δουλειά της, είτε βρισκόταν στο σανίδι είτε μπροστά στην κάμερα και αφοσιωμένη στη σύζυγό της, την οικογένεια και τους φίλους της. Είμαστε ευλογημένοι που την είχαμε στη ζωή μας» ανέφερε o μάνατζερ της ηθοποιού, Ντέιβιντ Γουίλιαμς.

Η Λίζα Μπέινς είχε παίξει στις ταινίες «Gone Girl», «One Life to Live», «China Beach», «Τhe Royal Pains» και «Nashville», ενώ η πρώτη της επιτυχία ήταν το «Cocktail» το 1988 στο πλάι του Τομ Κρουζ.