Ο Τριαντάφυλλος έλυσε τις απορίες για Σάκη, Μαριαλένα και Λιβάνη (vid)

Ο Τριαντάφυλλος έλυσε τις απορίες για Σάκη, Μαριαλένα και Λιβάνη (vid)
Ο Τριαντάφυλλος μίλησε για την σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας αλλά και για τον Γιώργο Λιβάνη.

Στην εκπομπή «Love it» βρέθηκε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μίλησε για όσα όσα βίωσε στο Survivor. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πολυσυζητημένη σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας για το αν είναι αληθινή.

Ο Τριαντάφυλλος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κάποια στρατηγική πίσω από τη σχέση τους και πως ο Σάκης αγαπάει υπερβολικά την Μαριαλένα. Μάλιστα, ο 43χρονος τραγουδιστής είπε πως είτε είναι με τη Μαριαλένα είτε όχι θα παντρέψει τον Σάκη όταν έρθει η ώρα.

«Πήγα χθες στην οικογένεια του Σάκη, ήταν πολύ συγκινητικό ήθελε ο Σάκης να τους επισκεφθώ, κλάψαμε ήταν πολύ συγκινητικό το λέω και ανατριχιάζω. Τους είπα ότι είναι πολύ καλά ο Σάκης τους αγαπάει και τους σκέφτεται. Ο Σάκης αγαπάει υπερβολικά την Μαριαλένα εκείνη έχει συγκινηθεί. Ο Σάκης τα άφησε όλα για να μπει για εκείνη στο Survivor. Είναι πολύ χαρούμενη η Μαριαλένα που έχει στήριγμα τον Σάκη, δεν ξέρω αν βγουν έξω αν θα είναι μαζί ή αν θα τους παντρέψω. Τον Σάκη θα τον παντρέψω σίγουρα», είπε ο Τριαντάφυλλος για την σχέση των δύο παιδιών.

Τέλος αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λιβάνη λέγοντας: «Πριν φύγω από το παιχνίδι με πήρε τηλέφωνο ο Λιβάνης ήταν με την Μαριαλένα και μου είπε φίλε μου να μου την προσέχεις, τι να κάνω εγώ που τα παιδιά ήρθαν κοντά».