Απίστευτα λεφτά για τον Παππά από Survivor και Bachelor: Ξεπερνούν τις 150.000 € (vid)

Απίστευτα λεφτά για τον Παππά από Survivor και Bachelor: Ξεπερνούν τις 150.000 € (vid)
Η συνάντηση του Αλέξη Παππά με τον Κοκλώνη, οι συζητήσεις για το ρόλο του «Εργένη» και οι αμοιβές του από Survivor και Bachelor.

Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το Survivor, πριν από λίγο καιρό αρκετά πλουσιότερος, ενώ σύμφωνα με φήμες, αναμένεται να είναι ο επόμενος «Bachelor».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Το Πρωινό»: «Εργένης από χρυσάφι ο Αλέξης Παππάς. Είναι στην τελική ευθεία οι συζητήσεις για το Bachelor, μαθαίνω ότι έχει κλείσει πράγματι, απομένουν κάποια διαδικαστικά. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο τέλος αυτής της εβδομάδας. Και να σας πω ότι έκλεισε και μια νέα συμφωνία ο Αλέξης Παππάς, απ' ότι μαθαίνω. Θα έχει λόγο στις δοκιμασίες που θα δούμε στην διάρκεια του ριάλιτι, προκειμένου να μην επαναλειφθούν τα παρατράγουδα, που είδαμε πέρυσι. 100.000 ευρώ θα είναι η αμοιβή του Αλέξη Παππά για να είναι ο δεύτερος εργένης».

Τα κέρδη από τα ριάλιτι, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, είναι 85.000 ευρώ από το Survivor και από το Bachelor είναι 100.000 ευρώ. Άρα μέσα σε ένα χρόνο τα κέρδη του είναι 185.000 ευρώ.

«Κάποιες πληροφορίες μου λένε πως η αμοιβή ίσως ανέβει στις 110.000 ευρώ, οπότε πάμε στις 185.000 με 195.000 ευρώ. Με τέτοια ποσά αμοίβονται υψηλά αμοιβόμενοι σταρ της ελληνικής τηλεόρασης και αν...», ανέφερε ο δημοσιογράφος.