Σε επανάληψη οι εκπομπές του Μένιου Φουρθιώτη και όχι ζωντανά από τις φυλακές Κορυδαλλού

Σε επανάληψη οι εκπομπές του Μένιου Φουρθιώτη και όχι ζωντανά από τις φυλακές Κορυδαλλού
Ο ραδιοφωνικός σταθμός PARTY FM 104 διευκρίνισε ότι οι εκπομπές του Μένιου Φουρθιώτη δεν θα βγαίνουν ζωντανά από τον Κορυδαλλό, αλλά θα μεταδίδονται σε επανάληψη παλαιότερες.

Πριν από δύο μέρες ο PARTY FM 104 γνωστοποίησε ότι θα μεταδίδονται καθημερινά εκπομπές του Μένιου Φουρθιώτη, ωστόσο με νέα ανακοίνωσε διευκρίνισε ότι οι εκπομπές δεν θα είναι ζωντανές μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου βρίσκεται ο γνωστός παρουσιαστής, αλλά θα είναι επαναλήψεις.

Σε ανακοίνωση του, δια του νομικού του εκπροσώπου, ο σταθμός PARTY FM 104, αναφέρει: «Ο ραδιοφωνικός σταθμός αποφάσισε να μεταδίδει τις ραδιοφωνικές εκπομπές με τίτλο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE με τον Μένιο Φουρθιώτη που μεταδόθηκαν κατά τα έτη 2017 ως το 2020 από την ραδιοφωνική του συχνότητα σε επανάληψη από τις 21 Ιουνίου 2021. Διευκρινίζεται προς αποφυγή άσκοπων κακούβολων δημοσιευμάτων και σχολίων ότι η εταιρεία μας ουδέποτε ανακοίνωσε ή δήλωσε ότι οι εκπομπές του κ. Φουρθιώτη θα μεταδίδονται ζωντανά από το Σωφρονιστικό κατάστημα κράτησης του Κορυδαλλού όπου βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος ο κ. Φουρθιώτης.

Επίσης διευκρινίζεται ρητώς ότι ο κ. Φουρθιώτης ο ίδιος ( ή οποιοσδήποτε δικηγόρος του) ουδέποτε έχει ζητήσει ή έχει αιτηθεί ούτε εγγράφως ούτε προφορικώς στο Συμβούλιο των Φυλακών ή σε οποιασδήποτε άλλη αρχή να του δοθεί άδεια να κάνει ζωντανή ή μαγνητοσκοπημένη ραδιοφωνική εκπομπή. Ο κ. Φουρθιώτης εμμένει και συνεχίζει να έχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη για τα ζητήματα που τον αφορούν και άπτονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο στο έργο των ανακριτικών , δικαστικών και αστυνομικών αρχών και σέβεται το λειτούργημα τους».

Ζητά δε από τα ΜΜΕ να δημοσιεύσουν την ανακοίνωση λέγοντας: «οι ως άνω δημοσιεύσεις σας, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κατ’ επανάληψη στο παρελθόν (πρόσφατο και απώτερο), έχετε προβεί σε σωρεία παράνομων και έκνομων πράξεων και συμπεριφορών εναντίον του κ. Φουρθιώτη και έχετε παραβιάσει επανειλημμένα τον νόμο και ειδικότερα τις διατάξεις περί προσωπικών δεδομένων, οι οποίες είναι και αυτεπαγγέλτως διωκόμενες , καθώς βλάπτουν κατάφωρα την τιμή και την υπόληψή του και έχουν ως σκοπό τη δυσφήμιση του αλλά και τη δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων για το πρόσωπο του στο ευρύ κοινό αλλά και στις Δικαστικές και Ανακριτικές Αρχές, τη στιγμή που βρίσκεται σε ιδιαιτέρως ευάλωτη κατάσταση, αφενός λόγω της προσωρινής κράτησης του και αφετέρου λόγω των σοβαρών θεμάτων υγείας τα οποία αντιμετωπίζει».