Δεύτερο σοκαριστικό τροχαίο στο ίδιο σημείο στα Εξάρχεια, εκτοξεύθηκε ο συνεπιβάτης μηχανής (vid)

Δεύτερο σοκαριστικό τροχαίο στο ίδιο σημείο στα Εξάρχεια, εκτοξεύθηκε ο συνεπιβάτης μηχανής (vid)
Δεύτερο τροχαίο με τραυματίες στο ίδιο σημείο στα Εξάρχεια, μέσα σε ένα μήνα. Προσοχή, σκληρές εικόνες.

Τρεις άνθρωποι κινδυνεύσαν να χάσουν τη ζωή τους στη διασταύρωση Σόλωνος και Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο του newsit.gr, που μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star, στην ίδια διασταύρωση ο οδηγός μιας μηχανής και ο συνοδηγός εκτοξεύτηκαν αρκετά μέτρα μακριά, μετά από σύγκρουση με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Μάλιστα, ο οδηγός της μηχανής μετά την σύγκρουση, σηκώθηκε από το οδόστρωμα και φώναζε στον συνοδηγό «Αντρέα, αντρέα, είσαι καλά; Γαμ...».

Ο συνεπιβάτης του είχε πεταχτεί στην άλλη πλευρά του δρόμου. Οι αυτόπτες μάρτυρες της σκηνής του τροχαίου έπιαναν τα κεφάλια τους, αφού έμοιαζαν να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που είδαν και έτρεχαν να βοηθήσουν τους τραυματίες.

Το τροχαίο έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης (9/6) στη διασταύρωση Σόλωνος και Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια. Όπως φαίνεται στο βίντεο, στο πεζοδρόμιο βρίσκεται μια παρέα νεαρών, όταν το μαύρο αυτοκίνητο εμβολίζει την μοτοσικλέτα. Ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας αλλά και ο οδηγός του αυτοκινήτου που σταμάτησε λίγο πιο κάτω, τραυματίστηκαν, αναφέρει το ρεπορτάζ του Star.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από ένα μήνα, στην ίδια διασταύρωση έγινε πανομοιότυπο τροχαίο ατύχημα, όπου ένας διανομέας φαγητού είχε εκτοξευθεί αρκετά μέτρα μακριά και γλίτωσε από θαύμα όπως είχε δηλώσει ο ίδιος.

Μάλιστα και τα δυο ατυχήματα είχαν καταγραφεί από την ίδια κάμερα ασφαλείας ενός καταστήματος.