ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Περιποίηση προσώπου: Τα καλύτερα tips για άντρες


Ελένη Τσούτση

11 Ιουνίου 2021

Περιποίηση προσώπου: Τα καλύτερα tips για άντρες
Περιποίηση προσώπου: Τα καλύτερα tips για άντρες

Η περιποίηση προσώπου δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση αλλά και ανδρική. Σήμερα λοιπόν θα σταθούμε στο skincare που μπορούν να ακολουθούν και οι αντρες για να μεγαλώνουν όμορφα και να έχουν ένα περιποιημένο και καθαρό δέρμα (που σίγουρα θα αφαιρεί χρόνια). 

Οι παρακάτω συμβουλές θα κάνουν το δέρμα να φαίνεται καλύτερο από ποτέ και γεμάτο υγεία!

Aντηλιακή Προστασία

Οι άνδρες με πιο ανοιχτόχρωμο δέρμα κινδυνεύουν περισσότερο από τον ήλιο, καθώς έχουν χαμηλότερα επίπεδα μελανίνης στο δέρμα τους. Είναι αναγκαίο να χρησιμοποιούν αντηλιακό στα σημεία του δέρματος που είναι εκτεθειμένα στην ακτινοβολία του ήλιου. Τα γυαλιά ηλίου και τα καπέλα είναι επίσης σημαντικά αξεσουάρ που θα σας προστατεύσουν από τον ήλιο όλο το χρόνο (μη ξεχνάτε ότι ζούμε στην Ελλάδα ).

Καθαρισμός

Πριν κοιμηθείτε, είναι σημαντικό να καθαρίζετε καλά το πρόσωπό σας, για να απομακρύνετε όλους τους ρύπους που έχουν μαζευτεί στο δέρμα σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό θα προλάβει τα σπυράκια, αλλά και άλλες μολύνσεις του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα σας ενυδατώνει.

jenny.gr

Ενυδάτωση

Αποτελεί το πλεόν σημαντικό για ένα νεανικό δέρμα.  Χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα, και πίνετε πολύ νερό, ώστε το δέρμα σας να μην είναι ποτέ αφυδατωμένο και να προλάβετε τις εξάρσεις ακμής.

Το έξυπνο βήμα - Απολέπιση

Ίσως μια από τις καλύτερες συμβουλές που οι περισσότεροι αμελούν να κάνουν: η απολέπιση έχει τεράστια οφέλη για την επιδερμίδα μας, καθώς απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Ανακαλύψτε σε ένα προϊόν που να σας ικανοποιεί και φροντίστε να κάνετε απολέπιση τουλάχιστον μία με δυο φορές την εβδομάδα για λεία επιδερμίδα.

Δείτε ακόμη: 7 μοναδικά ανδρικά αρώματα για φέτος το καλοκαίρι

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.